fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kako pripremiti glatke noge za prvo izlaganje suncu?

Autor: Ljepotaizdravlje.ba

Mnogo žena uvijek ima taj problem da su presvijetle, da im je koža sva još uspavana od zime, dok su one druge već obavile pedikuru i prošetale nove sandale.

Depilacija i pedikura su obavezni, ali postoji još nekoliko trikova koji će vaše noge učiniti ljepšima i bolje ćete se osjećati prilikom prvog izlaganja suncu.

Jedna od najefiksanijih stvari koje možete napraviti za svoje noge je korištenje suhe četke za tijelo. U idealnom slučaju to bi trebalo da bude redovni dio beauty rutine, ali i nakon jednog korištenja rezultat će biti vidljiv. Suha četka ukloniće mrtve ćelije kože koje sigurno ne želimo nositi na sebi, a i poboljšat će cirkulaciju.

Piling, piling i još jednom piling. Obožavamo onaj osjećaj kada je naša koža glatka poput svile i kad se ulje ili losion utapaju duboko u kožu i hidratiziraju je. Isto tako, odličan je ako imate problem s ponekom uraslom “nezgodom” koja je posljedica depilacije. Mnoge dame odlaze u kozmetičke salone na kompletan piling tijela, a kod kuće si priuštite mali spa doživljaj koji će vam dobro doći i za opuštanje.

Hidratacija kože je obavezna nakon izlaska iz kade. Ako vam je koža pretjerano dehidrirana koristite svaku slobodnu priliku da umasirate malo ulja ili mlijeka kako bi je održavali vlažnom. Pogotovo kada su vam noge u prvom planu.

Problem svijetlih nogu može se riješiti i samo nekoliko poteza dobrom kremom za samotamnjenje. Danas je tržište prepuno kremama i sprejevima, samo s njima valja postupati oprezno. Ne treba pretjerivati i dovoljno je tek malenu količinu pomiješati s običnim mlijekom koje koristite.

Autor: Ljepotaizdravlje.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});