fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MARTINA MLINAREVIĆ SOPTA: Dobro jutro Dragane Čoviću, nadam se da ti je toplo!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Jedna od najpoznatijih kolumnistica u bosni i Hercegovini, Martina Mlinarević Sopta, ovih je dana zbog svoga zdravstvenoga stanja smještena u mostarskoj bolnici. No, usprkos tome i dalje je aktivna i kao što se može vidjeti kroz jednu od njezinih FB objava, i dalje je svoja.

“Kad spletom sjebanih okolnosti opet završis u bolnici, bilo bi poželjno da se ne sekiraš radi svakakvih sranja i ne ganjaš nikakvu pravdu. Bilo bi poželjno da si zbog situacije koja te zadesila u zadnjih pola godine shvatio da nikakvu pravdu u kriminalnoj nakupini zvanoj Bosna i Hercegovina izganjati nećeš moći, osim što će borba u tebi samome izniknuti rakom. Pa džaba. Na snježnu, prehladnu noć i jutro u bolnici nema grijanja. Kažu nema ga, tako normala, cijelu zimu. Uz sve ostalo čega nema u bolnici (a ima bar komadića ljudskosti kao što je bila jučerašnja sjajna ekipa na CUM-u). Toalet papir kao prva stvar koju nosiš sa sobom od kuće, ako planiraš na WC tih dana. Dok ležiš ispod dvije deke, u Štegerovom duksu što ti ga je donio u noć, i slušas dragu bakicu pored sebe kako se smrznuta pokušava ogrijati pozivom svome sinu, ljubavlju kroz slušalicu, shvaćaš da je sretan svatko onaj tko je otišao zauvijek iz ovog jada, ne osvrćući se. Dobro jutro Dragane Čoviću, nadam se da ti je toplo. I svim tvojima također”, napisala je Mlinarević Sopta.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});