fbpx

Na području Širokog Brijega i Ljubuškog LAŽNE UDRUGE prikupljaju novac za malu Ritu

Autor: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG - Ovih dana području Županije Zapadnohercegovačke, točnije u Širokom Brijegu i Ljubuškom “izgmizali su neki insekti” koji se pokušavaju dočepati na brzinu novca preko tuđe nesreće.

Naime, na području Širokog Brijega uočene su osobe koje se predstavljaju kao “Udruga za bolji život” te prikupljaju novac za liječenje 3-godišnje Ana Rite Puljić.

Kako doznajemo, roditelji od male Rite nisu upoznati sa ovom Udrugom niti imaju bilo kakvog saznanja da ta “Udruga za bolji život”, kao i Udruga “Sretno dijete za bolji život” koja se isto tako pojavila na području Općine Ljubuški prikuplja bilo kakva novčana sredstva za njihovo djete.

Ako želite i ako ste u mogućnosti finacijski pripomoći ovoj obite u liječenju malene Rite, svoje donacije možete isključivo ostaviti u kutije koje su namjenjene za to, a nalaze se u većini trgovina na području Širokog Brijega.

Također Ani Riti Puljić možete pomoći pozivom na humanitarni broj: 092 890 858 (HT Eronet) i 090 291 083 (BH Telecom) i tako donirati 2 KM, a pomoći možete i uplatom novčanih sredstava, sukladno vašim mogućnostima, na račun otvoren kod UniCredit Banke d.d:

Primatelj: Ana Puljić
Transakcijski broj: 3389102546562927
Poziv na broj 40540543001

Kako doznajemo iz MUP-a ŽZH slučaj još uvijek nije prijavljen policiji te da nemaju nikakvih saznanja. Svi građani koji primijete sumnjive osobe mogu ih prijaviti policiji na broj 122.

Ovom prilikom pozivamo sve da pripaze i ne nasjedaju na prevare koje neki koriste kako bi sebi ili nekome svojom pohlepom preko tuđe nesreće omogućavali “Bolji život”.

Autor: Mili Marušić

ZADNJE VIJESTI