fbpx

VIDEO: CIA na vratima znanstvenika – Nećete me ušutkati, rak je izlječiv!

Autor: T. Budak

NEW YORK - Colin Campbell smatra da ga se pokušava spriječiti u obznanjivanju njegovih otkrića. Kada se vratio iz Kine nakon što je obavio svoju masovnu epidemiološku studiju, CIA se pojavila na njegovim vratima.

Colin Campbell ugledni je američki znanstvenik i neumorni istraživač uzroka i posljedica kancerogenih oboljenja. Iznimno je obrazovan i uljudan, ali istovremeno drzak i odvažan. Zbog rezultata njegovih istraživanja, kaže, na vrata mu je pokucala CIA:

– istraživanje je dokazalo da konzumiranje životinjskih proizvoda, uključujući meso, ribu i mlijeko, pokreće kronične bolesti i oštećeno zdravlje, predstavljajući veći rizik nego nasljeđe ili okolina – tvrdi profesor Campbell koji je povezao kazein, protein iz mlijeka sa rakom dojke.

Njegov životni profesionalni fokus bili su rak i prehrana te tvrdi da je globalna i nacionalna borba protiv raka odabrala pogrešnog neprijatelja. isključuje sve oblike dijeta poput Atkinsonove, Paolove ili visokoproteinske dijete. Ne podržava proslavljene liječnike koji propisuju dijete s divljim lososom, skupim travama i suplementima.

On tvrdi da prehrana može spriječiti i izliječiti rak kao što može spriječiti srčane bolesti. Po njegovim riječima, prehrana bogata životinjskim proteinima uzrokuje povećanu kancerogenu aktivnost.

Colin Campbell je u laboratoriju dokazao da povećana konzumacija životinjskih proteina aktivira rak, dok ga smanjena konzumacija spriječava. Visokoproteinska prehrana povećava replikaciju ćelija i slobodne radikale kisika povezane sa rakom i starenjem.

Ono što je najzanimljivije, ovaj znanstvenik smatra da nam biljke mogu osigurati sve potrebne proteine.

Nakon 50 godina nutricionističkih biokemijskih istraživanja, Campbell kazein smatra jednim od najrelevantnijih kemijskih kancerogena ikad identificiranih.

– U javnosti se i dalje preporuča konzumacija životinja iz komercijalnih interesa. Dok je mlijeko bolje od zaslađenih napitaka, istraživanja pokazuju da mliječni proizvodi ne poboljšavaju kosti u kasnijem životu.

Zapravo, istraživanja su pokazala da je povećana konzumacija mlijeka povezana sa rizikom osteoporoze u kasnijem životu – tvrdi.

The Cornell Chronicle, koji objavljuje Cornell univerzitet, rekao je da će objaviti Campbellov članak na proljeće. Osoblje je univerzitetu poslalo kopiju članka, ali na kraju ipak nije objavljen bez objašnjenja. Campbell je rekao da je ovo samo još jedan od primjera pritiska industrije na univerzitet.

On smatra da ga se pokušava spriječiti u obznanjivanju njegovih otkrića.

Kada se vratio iz Kine nakon što je obavio svoju masovnu epidemiološku studiju, CIA se pojavila na njegovim vratima…

Autor: T. Budak

ZADNJE VIJESTI