fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

EKSKLUZIVNO! Tesla otvara ured u Zagrebu: ‘Pripremamo se za uzbudljiv dolazak u Hrvatsku’

Autor: dnevno.ba

Izvršni direktor Tesla Motorsa, Elona Musk, uzburkao je javnost prošle godine kada je na Twitteru napisao kako se “nada da će već sljedeće godine proširiti posao na Slovačku, Hrvatsku, Srbiju i većinu zemalja istočne Europe”.

Kako sada stvari stoje njegova nadanja će se obistiniti. Tvrtka Tesla Motors objavila je na svojim stranicama oglas za posao u Zagrebu.

Stoga se može zaključiti kako ovaj popularni proizvođač električnih automobila otvara svoje predstavništvo u Hrvatskoj.

U opisima poslova napisali su da se “pripremaju za uzbudljiv ulazak u Hrvatsku”. Trenutno traže dva radnika u Zagrebu – prodajnog predstavnika i za korisničku službu.

Screenshot

Još nije poznato podrazumijeva li dolazak Tesle otvaranje prodajnih centara Hrvatskoj ili pak prisustvo putem mogućnosti isporuke Tesla automobila koji su naručeni putem interneta.

Podsjetimo, Tesla Motors već ima salon u Ljubljani koji je otvoren sredinom ove godine. Godinu dana ranije omogućili su naručivanje putem interneta no problem je stigao kada je vozilo trebalo preuzeti i servisirati. Naime, preuzimanje je bilo u Nizozemskoj, a za servis vlasnici morali ići u najbliži centar, onaj u austrijskom Grazu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});