fbpx
Foto: Darko Tomas / CROPIX

(FOTO I VIDEO) Rimac predstavio novi Bugatti: Dobio je i posebno ime, pogledajte koliko košta

Autor: Dnevno.ba

Mate Rimac predstavio je u subotu ujutro prvi automobil koji je razvijen u Bugatti Rimac. Riječ je o modelu Bugatti W16 Mistral.

Rimac je otkrio i kako je riječ o posljednjem automobilu ove vrste te da već sa sljedećim modelom prelaze na novu generaciju hibridnih automobila.

https://www.facebook.com/bugatti/videos/803757973955028/

Potražnja je velika
Detalje novog modela približio je i Mate Rimac objavom na Facebooku, ističući cijenu od pet milijuna eura i veliko zanimanje za Bugatti W16 Mistral.

‘Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti koji je osmišljen i razvijen u Bugatti Rimcu. Ovo je proslava sjajnog W16 – posljednjeg svoje vrste prije nego se okrenemo novoj generaciji hibridnih Bugattija. Napravit će se 99 jedinica po cijeni od pet milijuna eura za svaku’, istaknuo je Mate Rimac.

‘Automobil smo pokazali samo sadašnjim vlasnicima Bugattija tijekom posljednjih tjedana i toliko su ga zavoljeli da je već rasprodan. Bugatti je zbog toga ponovno rasprodan (nema novih Bugattija koji bi se mogli naručivati) – sa svim kapacitetima za proizvodnju koji su popunjeni do kraja 2025. godine. Čestitke cijeloj ekipi na ovom sjajnom postignuću!’, dodao je prvi čovjek Rimac Grupe.

https://www.facebook.com/mate.rimac/posts/10228793058469837

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI