Hyundai predstavio novo lice Tuscona: Odlikuje se naprednom i najmodernijom tehnologijom

Autor: dnevno.ba

Potpuno novi Hyundai Tucson odlikuje se naprednim, eksperimentalnim dizajnom i najmodernijom tehnologijom, postavljajući nove standarde u segmentu kompaktnih SUV-ova.

Tucson nudi najefikasniju liniju pogonskih sklopova u svojoj klasi, naglašavajući Hyundaijevu predanost čistoj vožnji, zadržavajući istinski SUV karakter.

Potpuno novi Tucson četvrta je generacija Hyundaijevog najprodavanijeg modela, s više od 7 milijuna prodanih primjeraka širom svijeta otkako je lansiran 2004. Od toga 1,4 milijuna primjeraka prodano je u Europi. To ga čini najprodavanijim SUV-om na svijetu.

Nudeći elektrificiranu liniju pogonskih sklopova u segmentu kompaktnih SUV-ova, uključujući hibridne, plug-in hibride i blage hibridne opcije od 48 volti, potpuno novi Tucson stavlja točku na i elektrifikaciji Hyundaijeve SUV flote u Europi. Ostali SUV-ovi koje proizvodi Hyundai su potpuno električna i hibridna inačica modela Kona, NEXO, druga generacija električnog vozila s gorivim ćelijama, te Santa Fe s hibridnim i plug-in hibridnim opcijama.

Potpuno novi Hyundai Tucson postat će treća generacija modela koji će se proizvoditi u Europi u pogonu Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) u Nošovicama u Češkoj. Druga generacija Tucsona bio je prvi model proizveden u HMMC-u, što dodatno naglašava Hyundaijevu predanost i posvećenost europskom tržištu.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI