fbpx

NI ČOVIĆ NEMA NIŠTA PROTIV: Komšićev službeni automobil održavati će tvrtka iz Ljubuškog

Autor: Ljubuski.info

LJUBUŠKI - Automobile Tajništva i članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine održavaju, prema sporazumima sklopljenim 3. listopada 2018. godine, tvrtke iz Sarajeva, Banje Luke i Ljubuškog, tako da se konstitutivna zastupljenost, osim pri izboru članova kolektivnoga šefa države, zadovoljava i kada je riječ o javnim nabavkama.

Održavanje automobila članova i Tajništva Predsjedništva BiH, ugovoreno s tvrtkama iz Sarajeva, Banje Luke i Ljubuškog, izašlo je blizu 50 tisuća KM bez PDV-a. Ugovori traju od 3. listopada 2018. do 18. rujna 2019. godine, što praktično znači da će se do tada vozilo koje koristi član Predsjedništva BiH Željko Komšić servisirati u Ljubuškom.

Automobil Škoda Superb, koji je koristio bivši član Predsjedništva Bakir Izetbegović i povremeno njegova supruga Sebija, a od studenog 2018. godine aktualni bošnjački član Šefik Džaferović, će prema okvirnom sporazumu vrijednom 11.000 KM održavati Triab d.o.o. iz Sarajeva u vlasništvu Adisa Bunje.

Automobil Audi A8, koji je u prethodnom sazivu Predsjedništva BiH koristio Dragan Čović, a u aktualnom Željko Komšić, će prema okvirnom sporazumu vrijednom 10.200 KM održavati tvrtka “M.R.M.” export-import d.o.o. iz Ljubuškog.

Odgovorne osobe firme su Danijel Boras i Robert Grubišić.

Automobil Audi A8, koji je u prethodnom sazivu Predsjedništva BiH koristio Mladen Ivanić, a u aktualnom pripada Miloradu Dodiku, održavat će, prema okvirnom sporazumu vrijednom 10.700 KM Audi centar Banja Luka d.o.o. čiji je direktor Saša Marković.

Osim za održavanje vozila članova Predsjedništva BiH, dodijeljen je natječaj za održavanje motornih vozila marke Volkswagen u Sarajevu koja, kako saznajemo, pripadaju Tajništvu Predsjedništva BiH. Ugovor vrijedan 16.800 KM sklopljen je s tvrtkom “AC Quattro d.o.o.” iz Sarajeva čiji direktori su Mirza i Haris Alispahić.

Autor: Ljubuski.info

ZADNJE VIJESTI