fbpx

Pogledajte novi model Volkswagena samo za kinesko tržište

Autor: Dnevno.ba

Dani kad su automobili namijenjeni kineskom tržištu izgledali kao da su ih dizajnirala najmanje talentirana djeca na satu likovnog odgoja u petom razredu osnovne škole su prošlost.
Veliko tržište, gospodarski boom, sve bogatija srednja klasa…, traže i moderne automobile, a jedan od njih je Volkswagen Lamando.

Iza ovog imena krije se vozilo koje bi u Europi bilo nova Jetta, da ga prodaju ovdje. Sad je predstavljena druga generacija, nazvana Lamando L. S 4784 milimetara dužine, automobil je 20 cm duži od prve generacije Lamanda, piše HAK Revija.

Kao što vidite, uzori su električni Volkswagenovi modeli, a ova limuzina ili liftback je poprilično atraktivno vozilo, iznutra i izvana. Stražnji dizajn pomalo podsjeća na nove Peugeote sa spojenim svjetlima.

Lamando L standardno dobiva stražnji multilink ovjes i dolazi opremljen Beats zvučnim sustavom, head-up zaslonom, krovnim otvorom, DSG mjenjačem, električnim prednjim sjedalima i prilagodljivim tempomatom.

Ugrađen je 1,4-litreni TSI motor sa 150 KS i 250 Nm okretnog momenta. Kineski joint venture VW-SAIC počet će prodavati ovaj automobil u proljeće.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI