fbpx
Foto: Manhart

POSLASTICA ZA ODABRANE! Range Rover Sport u izdanju koje staje uz bok najbržima

Autor: Dnevno.ba

Range Rover je poslastica za odabrane, a Manhart ju je upravo dodatno zasladio.

Range Rover Sport je za mnoge neodoljiv, dok se tunirana izvedba nameće kao zanimljiva opcija najzahtjevnijim kupcima. Tuner iz Wuppertala se već dokazao na SUV-ovima iz Land Rovera, pa je tako već prije na Bliskom istoku u ponudi model Vogue, piše Index.hr

Sada je isti motor, a vjerojatno i ostale modifikacije preslikao na manji Rang Rover Sport.

Prema dva dostupna rendera lako je zaključiti kako preradom dominiraju ogromni naplatci u zlatnom finišu. Promjera su čak 24 inča, što je puno čak i na SUV-u ovog kalibra. Ista sjajna zlatna nijansa korištena je na naljepnicama kojima je ukrašena karoserija, a pretpostavljamo kako se može naći i u kabini.

Range Rover Sport
Foto: Manhart

Pogled u kabinu zasad nije dostupan, pa se treba osloniti na službene informacije koje naglašavaju izbor između različitih dezena kože i Alcantare.

Inače, osnova je top izvedba iz standardne ponude, Range Rover Sport P530 First Edition. BMW-ov 4.4 V8 sada je unaprijeđen, pa u maksimumu daje 650 KS i 890 Nm, što je zamjetan plus od 120 KS i 140 Nm. Stoga je realno očekivati kako je ubrzanje do 100 km/h od 4.5 sekundi standardnog modela ovdje bitno popravljeno.

Na popisu opcija još su modifikacije ovjesa, kao i mogućnost ugradnje sportskog ispušnog sustava.

Ponuda je limitirana na svega 10 primjeraka, a cijena je na upit.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI