fbpx
Foto: Renault

Renault Megane E-Tech u prodaji, poznat i termin prvih isporuka

Autor: Dnevno.ba

Renault je objavio termin dolaska prvih primjeraka na hrvatsko tržište.

Kako nas obavještavaju iz Renaulta, narudžbe su otvorene već neko duže vrijeme, ali je zbog aktualne situacije termin prvih isporuka postavljen na rujan ove godine.

Električni Renault Megane E-Tech je jedan od najzanimljivijih električnih noviteta ove godine, kao i jedan od onih modela od kojih se očekuju da napravi iskorak na tržištu kao većoj popularizaciji električnih automobila.

Došlo je i do korekcije cijena, pa će na hrvatskom tržištu startati cijenom od 275.900 kn za izvedbu Equilibre koja ima pogon od 130 KS te bateriju kapaciteta 40 kWh. Podsjetimo, ova izvedba ima doseg od 300 km, a kod boost charge izvedbe podržava brzo punjenje snage 130 kW, pa je dovoljan jedan sat za punu bateriju.

Snažnija izvedba kreće od izvedbe Techno. Ovdje pogon nudi 220 KS, baterija je kapaciteta 60 kWh, a cijena 337.900 kn. Kod ove verzije je brzo punjenje (DC 130kW) dio standardne opreme.

Automobil dolazi s dvogodišnjim jamstvom uz 24-satnu pomoć na cesti te 8 godina jamstva (ili do 160.000 km) na bateriju. Svi kupci dobivaju 5-godišnji podatkovni paket za sustav OpenR Link, namijenjen ažuriranju ugrađene programske opreme preko interneta (FOTA), prenosi Index.

 

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI