fbpx

SEDAM VELIČANSTVENIH: Za najbolji automobil 2021. bori se sedam kandidata, a među njima i jedna nova marka

Autor: dnevno.ba

Godine 2018. stvorena je CUPRA kao nekonvencionalna marka koja je otvorena za nove izazove.

Ona je i relevantna marka na tržištu, a njezin uspjeh sada je dodatno povećan činjenicom što je CUPRA Formentor nominiran kao jedan od sedam finalista za prestižnu nagradu za automobil godine “Car of the Year 2021”.

CUPRA Formentor, prvo vozilo koje je dizajnirano i razvijeno ekskluzivno za marku, natjecat će se u konkurenciji sa šest drugih finalista, a žiri će odlučiti koje će od tih vozila naposljetku biti proglašeno pobjednikom. Formentor objedinjuje prednosti automobila s vrhunskim performansama i kvalitete SUV vozila. Bogata ponuda koja obuhvaća sedam različitih pogonskih sustava, uključujući dvije plug-in hibridne verzije.

Nagrada “Car of the Year 2021” okuplja žiri koji se sastoji od prestižnih novinara iz područja motosporta iz cijele Europe, a njihov je cilj pronaći najbolji novi automobil koji je trenutačno u prodaji.

Među sedam najboljih još su Citroën C4, Fiat 500, Land Rover Defender, Škoda Octavia, Toyota Yaris i Volkswagen ID.3.

Žiri za dodjelu nagrade sastoji se od 60 članova koji predstavljaju 23 europske zemlje. Nakon njihova glasovanja odlučuje se tko je odnio pobjedu. Pobjednik će biti proglašen 1. ožujka.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI