fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Šešelj vozi Range Rover od 140.000 eura -Novac njegova sestra donijela u vreći?

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Pravomoćno osuđeni srpski ratni zločinac Vojislav Šešelj vozi automobil Range Rover Autobiography vrijedan 140.000 eura, a luksuzni automobil platila je njegova sestra Dragica.

Kako javlja Blic, Šešelj vozi ili ga voze u skupom Range Roveru, čiji su uobičajeni kupci britanska i arapska aristokracija te oni iz jet seta koji taj automobil biraju zbog njegove atraktivnosti.

Šešelj kao šef Srpske radikalne stranke ima prijavljena dva prihoda – skupštinsku plaću od 104.000 dinara i mirovinu od 43.000 dinara. To je oko 9300 kuna.

Šešelj bi, prema tim prihodima, za taj automobil trebao štedjeti 10 godina, i to ako sav novac koji zaradi odmah stavi sa strane. S druge strane, ako bi građanin Srbije s prosječnom tamošnjom plaćom poželio kupiti ovaj Range Rover, trebao bi živjeti od zraka cijelih 25 godina.

140 tisuća eura za luksuzni auto Šešeljeva sestra donijela u vreći

Kako piše Blic, luksuzni automobil je platila Šešeljeva sestra Dragica. Blicov izvor navodi da je 140 tisuća eura donijela u vreći.

“Sestra Dragica je pokriće, da ne ide Šešelj osobno. Naravno da auto nije kupila sebi ili za stranku. Automobil je kupljen za Šešelja”, navodi izvor.

Dodaje da novac sigurno nije sestrin.

“Otkud njoj? Ona je zadužena za financije, bavi se blagajničkim poslovima i prijemom članarina. Nije mogla skupiti za auto čak ni da je uzela sve članarine iz stranke”, rekao je Blicov izvor.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovaj srpski list dalje piše kako su Šešeljev auto već primijetili svi u Skupštini Srbije jer ne izlazi iz njega te da riječ o modelu rijetkom na tržištu za koji postoji lista čekanja ako se kupuje nov, prenosi Index.hr.

Jeziva Šešeljeva prijetnja novinarima

Blic je u utorak pokušao od Šešelja dobiti odgovore na pitanje odakle mu novac za jedan od najskupljih automobila te što će mu takav auto. On im je odgovorio jezivom prijetnjom.

“Zašto me zovete?” pitao je Šešelj novinare Blica nakon što se isprva nije javio na telefon. Kada su ga pitali kada je i kako kupio automobil, Šešelj je rekao da neće na to odgovoriti.

Na pitanje novinara zašto ne želi odgovarati na pitanja u vezi s automobilom, Šešelj je rekao: “Ne dajem izjave za Blic”, a potom i glasnijim tonom zaprijetio.

“Kad dođem u Blic, ostavit ću krvave tragove za sobom”, zaprijetio je i poklopio slušalicu.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});