fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŠKODA OBJAVILA SLUŽBENU FOTOGRAFIJU NOVE FABIJE: Donosi jednu novost koja se neće svidjeti baš svima

Autor: dnevno.ba

Možda i najiščekivaniji model automobila hrvatskih kupaca ove godine je zasigurno četvrta generacija Škode Fabie.

Iako je svjetska premijera najavljena u proljeće ove godine Škoda je odlučila otkriti kako će izgledati nova Fabia, djelomično barem.

Na slici je krovna linija koja prvi put nagovještava nove proporcije malog automobila koji se prvi put temelji na poznatoj platformi Volkswagen grupe pod imenom MQB-A. .

Nova Fabia pokreće najnovija generacija benzinskih motora. To ga, kaže Škoda, čini “savršenim za mlade obitelji i nedavno diplomirane studente ili kao idealan drugi automobil”. Drugim riječima, dizel nije u planu, barem zasada.

Dobra je vijest da će novi model biti veći od svog prethodnika u svim dimenzijama. Primjerice, obujam prtljažnika, koji je već bio jedan od boljih u klasi, narastao je za dodatnih 50 litara. Tu će biti i brojni sustavi sigurnosti, no to je tek za otkriti.

Nova Fabia uvijek dolazi s pogonom na prednje kotače, s ručnim mjenjačem ili automatskim 7-stupanjskim DSG-om. To znači da je mali automobil optimalno opremljen za putovanja u gradu, kao i za velike udaljenosti.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});