fbpx
Foto: jabuka.tv

Sutra tradicionalni susret oldtimera u ŽZH, pogledajte kada su u vašem gradu

Autor: Dnevno.ba

Tradicionalni susret oldtimera u Županiji Zapadnohercegovačkoj održat će se u nedjelju, 4. lipnja, 2023. godine.
14. Međunarodni susret starodobnih vozila ”4 grada Hercegovine”, koji će kao i svake godine privući veliki broj sudionika i zaljubljenika u oldtimere, započet će u jutarnjim satima ispred Agroturizma Marića gaj i Motela Kiwi u Grudama, gdje će se vršiti prijam i registracija sudionika od 9:00 do 11:00 sati.

Polazak vozila planiran je u 11:00 sati, a kretat će se od Gruda prema Posušju pa do Širokoga Brijega dok će susret završiti navečer u Ljubuškom gdje će u motelu Most biti organizirana večera te dodjela zahvalnica. Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta je oko 80 kilometara.

Oldtimeri će u središtu Gruda (Ulica dr. Franje Tuđmana, ispred Parka hrvatskih velikana) biti od 11:30 do 12:30 sati dok će se u Posušju (Ulica bana Jelačića) zadržati od 13:00 do 14:00 sati, prenosi Jabuka.tv.

Kolona starodobnih vozila u Široki Brijeg (Park Sajmište) će stići oko 14:45 sati gdje će biti sve do 16:00 sati kada će krenuti u Ljubuški gdje se dolazak u Vukovarsku ulicu očekuje oko 17:00 sati.

Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate naš susret i druženje te da upoznate naše gradove i hercegovački krajolik, poručili su organizatori, napomenuvši da kotizacija za svakog vozača iznosi 60 KM, a za suvozača 50 KM (U cijenu je uključen doručak, ručak, večera, piće, zahvalnice i prigodni pokloni). Za vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaća se kotizacija.

Organizator ovog susreta, Oldtimer klub Ero, osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje.

Klub je prepoznat i izvan granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI