fbpx

Tajni špijun će u idućem nastavku voziti potpuno električni Aston Martin

Autor: Dnevno.ba

James Bond i Aston Martin imaju dugačku zajedničku povijest, a sada je potvrđeno kako će u novom nastavku tajni agent također voziti njihov model. Ipak, ovaj put će stvari biti nešto drugačije, budući da će se Bond naći za upravljačem u potpunosti električnog modela! Spominje se Aston Martin Rapide E, posebna verzija koja će biti proizvedena u 150 primjeraka s cijenom od 250 tisuća funti. Zasad su dostupne tek dva "teasera" ovog modela.

Britanski Sun prenio je da se za prelazak na obnovljive izvore energije založio redatelj Cary Joji Fukunaga, gorljivi zagovornik zaštite okoliša. Osim toga, tehnološki odjel MI6 oduvijek je isprobavao nove tehnologije, pa ne čudi da je Bond prešao na električni pogon, piše AutoKlub.hr.

Možda će zagriženi fanovi scena jurnjava s automobilima biti razočarani ovom odlukom, no dobra je vijest kako će električni Aston imati “važnu ulogu” u jednoj od scena natjeravanja. Mi se pitamo kako će zvuk elektro motora nadomjestiti nedostatak simfonije koju smo inače slušali iz ispušnih sustava modela s benzinskim motorima, no tim stvarima će se morati pozabaviti filmska ekipa. Novi nastavak radnog imena “Shatterhand” snimat će se i u Dubrovniku, a trebao bi doći u kina u travnju 2020. godine.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI