fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO: Mili Marušić

VIDEO (FOTO): U Širokom Brijegu zaživjela”Off Road” vožnja za sve vozače i vozačice!

Autor: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG - Nema više potrebe da građani Širokog Brijega napuštaju svoje voljeno selo i da idu na Blidinje sa svojim četverokotačnim ljubimcem da bi uživali u "Off Road Rally-ju", kada ga sada imaju i u svome mjestu.

Naime, jučer su u Širokom Brijegu nakon obilne kiše, koja je dobro namočila sve živo i neživo, stvoreni uvijeti da se omogući svim građanima, pa i onima što sa strane dolaze ili prolaze kraj novog kružnog toka (koji je u izgradnji) besplatno sudjelovanje u vožnji po rupana iliti “Off Raoad-u”.

cestaširokibrijeg 11102015 3

Mnogi građani su oduševljeni ovim potezom kojeg su im omogućili izvođač radova ovog kružnog toka HP Investing d. o. o. Mostar, kao i investitor JP Ceste FBiH te tvrtke “Interprojekt” d. o. o. Mostar koja će vršiti nadzor radova, na čemu smo im zahvalni.

Gradonačelnik Miro Kraljević kao što smo mogli čuti neki dan, stavio je na raspolaganje svoje službe i JU “Coming” kako bi izgradnja kružnog toka na ovoj iznimno frekventnoj prometnici tekla sa što manje zastoja, tako da se i njima zahvaljujemo.

cestaširokibrijeg 11102015 10

S obzirom da u blizini postoji jedan “Lunapark”, preporučujemo roditeljima da rađe sačuvaju koju marku sutra za školski sendvić, a da fino djecu sjednu u vozilo te ih provozate ovim putem na čemu će vam biti jako zahvalni i vjerojatno poželjet će svaki put ponovno, jer za pet maraka goriva, djeca bi mogla uživati u nekoliko sati vožnje za razliku od Lunaparka gdje bi za te iste novce mogli biti 15-ak minuta!

Najviše su ovim potezom oduševljeni brojni automehaničari, koji svima preporučuju da se provozate tom glavnom širokobriješkom prometnicom, bilo u običnom vozilu ili nekom većem i da osjetite čari “brdske vožnje”.

Naravno, omogućena je vožnja po želji svakog vozača – izaberite sami stil vožnje koji vam najviše odgovara, a to su “Hard”, “Soft” i “Tourist”.

Autor: Mili Marušić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});