fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Životna drama sedmerostrukog prvaka Formule 1 – Više nije u komi, svjestan je svega i stalno plače

Autor: Slobodna dalmacija

BERN - Zavjet šutnje godinama vlada oko zdravstvenog stanja sedmerostrukog prvaka Formule 1 Michaela Schumachera. Obitelj uglavnom demantira svaku objavu, svaku priču koja se pojavi u medijima. Nerijetko neke od tih završe i na sudu. Najnovija je objavljena u Paris Matchu koji je objavio izjavu bliskog člana obitelji:

“Michael je svjestan svega. Kada ga u kolicima dovedu do prozora i kada ugleda predivnu panoramu koja ga okružuje, stalno plače” – izjava je koju su prenijeli francuski mediji.

S obzirom na to da službenih informacija nema, pa čak niti potvrde one u kojoj se kaže da Schumacher ne može hodati niti uz pomoć fizioterapeuta, teško je povjerovati u bilo što. No činjenica je da će se u prosincu napuniti pet godina od nesreće na skijanju, a da Schumacher se niti jednom nije pojavio u javnosti. Niti je bilo kome dopušteno snimanje.

Švicarski mediji su objavili da će se obitelj vjerojatno preseliti na Mallorcu gdje je supruga Corrina kupila imanje predsjednika Real Madrida Florentina Peresa kako bi se Michaelu omogućila što bolja skrb i mogućnost rehabilitacije, ali i potpuna privatnost. Imanje ima svoj privatni heliodrom, dva bazena, park …. Koliko je poznato o Schumacheru brine čitav tim od 15 ljudi, liječnici, fizioterapeuti, sestre, koji su 24 sata angažirani.

Corrine Schumacher je navodno za kupnju ovog imanja prodala u Švicarskoj kuću, ali i onu u norveškom Oslu, te španjolskoj Marbelli, sve financijske resurse je iskoristila za najbolju moguću skrb za svog supruga, a i osobno se povukla iz javnosti.

Michael Schumacher nesreću je doživio u francuskim Alpama 29. prosinca 2014., mjesecima je bio u induciranoj komi. Od lipnja 2014. godine je probuđen iz tog stanja, ali očito je ostao nepokretan. Nakon liječenja u bolnicama u Grenobleu i Lausannei, od rujna 2014. na kućnoj njezi i od tada nema pouzdanih informacija o njegovom stanju.

Autor: Slobodna dalmacija
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});