fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Screenshot

Fadil živi u šumi, nema vode ni struje: ‘Prije bih vani radio bilo što, u Bosni ne bih ništa’

Autor: Dnevno.ba

Fadil Bolić živi u šumi dvadesetak kilometara od Zenice. Živi u jednoj vikendici bez vode, struje ili bilo kakvih uvjeta za normalan život. Neki su mu donirali tri koze pa se bavi kozarstvom, ali mu fali jarac.

Zanimljivo da mu se sviđa ovakav način života. Nema stalnih susjeda nego samo povremenih koji dođu u svoje vikendice koje također nemaju struju.

Fadil nema ženu ni djecu, a udaljen od civilizacije u vikendici bez struje živi 20 godina.

Njegova velika želja je da dobije jarca za rasplod svojih koza i solarne panele pa da ima barem struju za sijalicu, frižider i televizor.

Išao bi Fadil raditi u inozemstvo jer misli da se tamo puno bolje zarađuje nego ovdje u BiH.

“Ja sam prije nekoliko godina pokucao na brojna vrata. Svi su mi govorili ‘ostavi broj’ i tako to. Ali, nitko me nije zvao. I, onda sam odlučio baviti se kozama. Volio bih raditi, ali ne u Bosni već samo vani ako bih imao kakvu priliku. Ovce bih čuvao, ali vani, ne bih ovdje. Prije bih vani radio bilo što, u Bosni ne bih ništa”, rekao je Fadil.

Pogledajte ovu neobičnu priču o čovjeku koji zimi hoda po snijegu i po pet kilometara kako bi došao do autobusa ako treba u grad Zenicu.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});