fbpx
Foto: Screenshot Youtube

JEZIVO I ZASTRAŠUJUĆE! Kako je Milošević govorio u građanskom uređenju, a kako to čini Komšić…

Autor: Dnevno.ba

Devedesetih godina prošlog stoljeća srbijanski krvnik Slobodan Milošević zalagao se za građansko uređenje Jugoslavije, za princip jedan čovjek jedan glas. Taj unitaristički koncept koji je Milošević pokušao i silom nametnuti, kako bi osigurao dominaciju najbrojnijeg naroda u Jugoslaviji- Srba, rezultirao je krvavim raspadom bivše federalne i višenacionalne države.

– Mi inzistiramo da se u centar političkog sustava stavi čovjek i građanin, a ne pripadnik pojedine republike ili pripadnik pojedine nacionalnosti, govorio je Milošević, dok je instalirao svoje poslušnike u jugoslavenskim federalnim jedinicama Kosovu, Vojvodini, Crnoj Gori i u federalnim organima.

Milošević je tako nametnuo Roma Sejdu Bajramovića da predstavlja Albance s Kosova u Predsjedništvu SFRJ.

Nevjerojatna je podudarnost onog što je prije više od 30 godina govorio zločinac Milošević i onog što danas govori Željko Komšić, sluga velikobošnjačke hegemonističke politike, podsjeća Hrvatski Medijski Servis.

– Meni je najjednostavnije izaći i primijeniti modele koji su već testirani, postoje u demokratskim državama zapadne Europe, a to je model građanskog gdje umjesto kolektiviteta koji je u centru uređenja i društvenog života u jednoj zemlji vi uvodite pojedinca kao centar tog ustavnog sustava, centar društva, izjavio je za sarajevsku Face TV Željko Komšić, ovovremeni Sejdo Bajramović, i sljedbenik hegemonističkog narativa i politike zločinca Miloševića.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI