fbpx

Karamatić otkriva: kojim političkim i pravnim mehanizmima će hrvatska politika u BiH osporiti još jedno nametanje Komšića

Autor: Dnevno.ba

Kojim političkim, diplomatskim i pravnim sredstvima će hrvatska strana tražiti oslobađanje uzurpirane pozicije hrvatskog člana krnjeg Predsjedništva BiH? Zašto OHR i Vijeće za provedbu mira toleriraju fizičke prijetnje bošnjačkih radikala Christianu Schmidtu?

Kako natjerati Središnje izborno povjerenstvo da napokon počne raditi svoj posao? Hoće li HSS kao jedina zeleno-lijeva parlamentarna stranka u BiH obratiti pozornost na koji način se popunjavaju židovske, romske i pozicije drugih nacionalnih manjina u Klubu Ostalih u Domu naroda federalnog parlamenta?

O tim i drugim aktualnim pitanjima za Kompas RTV-a Herceg-Bosne govorit će predsjednik Hrvatske seljačke stranke u BiH i član predsjedništva Hrvatskoga narodnog sabora Mario Karamatić.

Urednik i voditelj Kompasa je Miroslav Vasilj.

Emisija je na programu u utorak, u 20 sati i 5 minuta, u programu Televizije Herceg-Bosne, a u srijedu u 16 sati i 5 minuta u programu Radija Herceg-Bosne.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI