fbpx
Screenshot: Youtube

Radikal Suljagić Plenkovića nazvao budalom, a Milanovića gadom: Ako žele izborni zakon neka pošalju brigade u BiH, morat će se pucati!

Autor: Dnevno.ba

Bošnjački radikal Emir Suljagić gostovao je u emisiji Sedam plus na Hayatu.

Suljagić je rekao da će Hrvatska, ako želi uskladiti Izborni zakon s Daytonskim sporazumom i osigurati legitimno predstavljanje Hrvata, morati poslati vojsku u BiH.

“Ljudi koji su gurali izmjene Izbornog zakona, a duga je lista njih, treba znati da se za to u povijesti svijeta morala krv prolijevati, jer nitko nije dobio to što HDZ želi za zelenim stolom. Morao je malo pucati. To oni moraju shvatiti. Plenković i Milanović mogu samo reći koliko su brigada hrvatske vojske spremni poslati da bi proveli u djelo izmjene Izbornog zakona. Ako nisu spremni to reći i uraditi, nek´ nastave laprdati, ali to je laprdanje, a ne govorenje”; kazao je Suljagić.

Predsjednika Hrvatske je nazvao budalom zbog izmišljene, nepotvrđene i demantirane izjave o Srebrenici. Također ga je nazvao gadom. I Plenkovića je nazvao budalom.

“Koga briga za tvoje mišljenje, pogotovo o Srebrenici? Budalo! Sad ću to ponovo reći. Tko si ti? Jesi li normalan? Ovako mu treba govoriti: Tko si ti, budalo jedna? Nakon današnjih izjava Plenkovića, tako treba govoriti i s njim. S tim ljudima se ne može, ne smije i nije pristojno govoriti drugačije. Ne treba se govoriti u rukavicama, niti voditi računa ni o kakvoj etiketi. Zoran Milanović mrzi muslimane, patološki ih mrzi, a mi se sve vrijeme pravdamo nekome tko nas mrzi. Nismo se pravdali Karadžiću, zašto bi Milanoviću. Ovo je naša zemlja! Mi svoji, na svom, suvereni u svojoj zemlji. Mi se pravdamo nekom alkoholičaru, narkomanu, kojem se dogodilo da su ga Hrvati slučajno izabrali za predsjednika. Je li još netko živi u stvarnosti u ovoj zemlji? To što on govori ima samo jedan cilj. Da nas navikne na to. Mi smo već naviknuli na to. Da Aleksandar Vučić negira genocid. On to kad kaže, može reći i ne reći. Kad Milanović to kaže, to je tobože incident. Hrvatska je prijateljska zemlja i to je tobože incident. Uopće nije incident – Nismo čuli da je Plenković rekao bilo što na tu temu nakon što je ovaj gad našao za shodno. On je toliko internalizirao tu mržnju, da je rekao u jednoj potpuno opuštenoj atmosferi, uz kavu s drugim šefovima država”, rekao je Suljagić, prenosi Dnevnik.ba

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI