fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Fena

VIDEO Čović: Ne vidim nijednog razloga da Schmidt intervenira, idemo u uspostvu Vlade FBiH

Autor: Dnevno.ba

Lider HDZ-a BiH danas je boravio u Odžaku, gdje je u izjavi medijima kratko prokomentirao formiranje vlasti FBiH.

Dragan Čović nije htio komentirati izjavu Bakira Izetbegovića kako “njega i Dodika treba svesti na pravu mjeru”.

“Ne znam, stvarno, nikad nisam to komentirao. Čuo sam neki dan gospodina Konakovića kako će trebati vremena da se dostigne trećina da bi išli dalje. Ali, ja ne bih komentirao bilo koga od dužnosnika. To su kolege s kojima sam radio, svako ima svoje viđenje. Politički život je takav, na izborima se to provjeri, iskomunicira, iza toga se pravi vlast. Mi ćemo, kao i Vijeće ministara, napraviti i Vladu Federacije uskoro, kao što smo jučer definirali Posavsku vladu. Idemo raditi dalje. Želim svakome dobro zdravlje i mudrosti u vođenju političkog života za dobro onih koje oni predstavljaju. Ja se trudim da u ime hrvatskog naroda radim to najbolje za hrvatski narod”, rekao je Čović.

Čović je tako prokomentirao i pozive stranaka ‘osmorke’ da kod uspostave vlasti u Federaciji, visoki predstavnik Christian Schmidt dodatno intervenira.

“Ne vidim nijednog razloga. Mislim da je visoki predstavnik intervencijama uradio ono što je trebao. Mi ćemo vjerojatno u naredna dva dana imati predsjednicu Federacije i dva zamjenika koji će imati mandatara. Ići će se u uspostavu Vlade. Ne vidim nijednog razloga da bilo tko intervenira”, rekao je Čović.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});