fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Flickr

ZABORAVITE SKUPOCJENU HRANU! Princeza Diana jela je iz konzerve: Kraljevski kuhar otkrio kakvu kvalitetu propuštate!

Autor: dnevno.ba

Princeza Diana omiljena je i najpoznatija članica kraljevske obitelji o kojoj se piše i više od dva desetljeća nakon njene smrti. Svaka informacija o njenom životu dragulj je za javnost koja ju je obožavala.

Novi zanimljivi detalj o njenom privatnom životu saznali smo od njenog bivšeg osobnog kuhara Darrena McGradya koji je na svom YouTube kanalu otkrio kako je princeza svakog jutra za doručak jela konzervu kuhanog graha.

“Prije sam kuhao grah za doručak u Buckinghamskoj palači. Princeza Diana ga je obožavala. Zapravo, pojela bi čitavu konzervu graha za doručak. Zvuči ludo, ali kad bolje razmislite, grah tradicionalno kuhan na engleski način sadrži samo sedam grama šećera. Bogat je proteinima i vlaknima, i ima vrlo malo masnoće. Kao takav bio je savršen za Dianu, rekao je kuhar koji je svojedobno otkrio kako je Diana bila vrlo loša kuharica. Na svom kanalu redovito objavljuje detalje iz života kraljevske obitelji. Diana je bolovala i od bulimije zbog čega su njene prehrambene navike bile ozbiljno ugrožene.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});