fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zvijezda ’50 nijansi sive’ iskreno o problemu. ‘Na terapije ću ići cijeli život’

Autor: dnevno.ba

Američka glumica i model 31-godišnja Dakota Johnson u nedavnom intervju otkrila je detalje svog privatnog života. Naime, kako je navela borila se s depresijom od svoje 14 godine i zbog toga je išla i na psihoterapije.

Trenutačna situacija pandemije koronavirusa zadesila je cijeli svijet, a glumica je iskreno priznala kako je situacija utjecala je na njezino mentalno zdravlje jer su tijekom lockdowna bili ograničeni socijalni kontakti. U showu svoje kolegice 45-godišnje Drew Barrymore ispričala je kako se osjeća.

“Na terapije ću sigurno morati ići do kraja života, ali to je dobro jer zapravo nikada ne prestajemo učiti kako biti čovjek. Meni psihoterapije zbilja pomažu i zahvalna sam na tome. Sretna sam i što me okružuju ljudi koji me potiču da pričam o svojim problemima i da se otvorim”, rekla je glumica.

Objasnila je da je tijekom karantene dosta vremena provodila istražujući o depresiji i sudjelovala je u online tečajevima koji se bave ovom problematikom.

Velika podrška u životu joj je dečko, glazbenik Chris Martin s kojim je od nedavno i počeli živjeti u novom domu u Malibu koji su zajedno kupili u listopadu za 12.5 milijuna dolara. Kod kupnje ove kuće paru, koji je u vezi tri godine, bilo je važno da kuća ima i dječje sobe za Chrisovu djecu iz braka s glumicom Gwyneth Paltrow.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});