fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FOTO: Novi udar na Hrvate u BiH – Pogledajte plakate s Draganom, Borjanom i Ilijom!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Nepoznati počinitelj ili više njih ponovno su djelovali na širem području grada Mostara, te grad uljepšavali novim plakatima koji govore o blagodatima razmnožavanja među hrvatskim političarima u Bosni i Hercegovini.

Kako plakati dočaravju tata Dragan i mama Borjana dobili su sina Iliju! Naravno, poanta cijele priče je zbližavanje dvaju HDZ-ova čime i ostaci ostataka oporbe unutar hrvatskog nacionalnog korpusa u BiH polako nestaju kao što su nekoć u Australiji nestali Aboriđani, a u Americi Indijanci. S obzirom kako aktualna politika kod bh Hrvata igra itekako veliku ulogu u iseljavanju hrvatskog naroda s ovih prostora Bosna i Hercegovina polako ali sigurno ostaje bez jednog konstitutivnog naroda, pa ne čudi što Hadezeovci na svojim veselicama i drugarskim druženjima sve učestalije pjevaju “Malo nas’ je, al’ nas ima”.

Oni se ipak koliko-toliko razmnožavaju zahvaljujući pridobivanju tih preostalih ostataka hrvatske oporbe, no narod se razmnožava samo u Njemačkoj, Švicarskoj, Irskoj, ali sve manje u njihovoj Herceg-Bosni.

Tko zna, možda uvođenje RTV Herceg-Bosne i njihovih poučnih emisija informativno-zabavnog karaktera ipak pridonesu porastu nataliteta, čak toliko da ćemo iz uvoza tražiti dadilje da nam čuvaju djecu jer će nam ovdje faliti naših teta!

No, šalu na stranu, vjerujemo kako će počinitelji ovog najnovijeg ataka na bh Hrvate ubrzo ipak biti pronađeni i adekvatno sankcionirani, jer kako pjesma kaže: Ne dirajte nam u svetinje. U Dragana, Borjanu i Iliju…

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});