fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Koliki bi danas trebalo nacrtati penis na zgradi Predsjedništva Srbije?

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

BEOGRAD - Prije nekih sedam godina policija je privela tada petnaestogodišnjeg M. I., koji je na zgradi Predsjedništva Srbije na Andrićevom vencu u centru Beograda iscrtao grafit dimenzija metar sa metar, na kojem je ispisao „Toma“ i ispod nacrtao muški spolni organ!

Tinejdžera su uočili pripadnici osiguranja i priveli ga. Kod njega je nađena školska kreda kojom je nacrtao grafit, koji je odmah izbrisan. Maloljetnik je predan patroli beogradske policijske postaje Stari grad, na čijoj je teritoriji zgrada Predsjedništva Srbije.

Sedam godina kasnije mnogi se u Srbiji s debelim razlogom trebaju zapitati koliki bi u današnje vrijeme trebalo nacrtati penis na toj istoj zgradi, jer ako je Nikolić zaslužio “crtež” jedan sa jedan za aktualnog predsjednika bi trebalo iscrtati kudikamo većega “strahinju”.

No, sreća u nesreći pa kod nas maloljetnici nemaju običaj raditi slična “umjetnička djela”, jer kada bi ovdašnju omladinu “zahvatio” takav sindrom vrlo brzo bi nestalo i krede i zgrada institucija, pa bi se trebalo crtati i po privatnim objektima u velikim našim gradovima. Dakako i u onim manjima.

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});