fbpx

VIDEO: Pogledajte kako Zdravko Mamić izvodi omiljenu pjesmu Milorada Dodika!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Zdravka Mamića, bivšeg glavnog čovjeka zagrebačkog Dinama i bjegunca od hrvatskog pravosuđa, čini se, nije previše zabrinula činjenica što je protiv njega ovih dana na Županijskom sudu u Osijeku potvrđena je i treća optužnica, kojom ga se tereti da je nezakonito s Dinamovog računa u austrijskom Klagenfurtu podigao ukupno 2,2 milijuna eura, koje je potom koristio u osobne svrhe.

Bosanski Klix.ba tako navodi kako je Mamić subotnju večer proveo u jednom od sarajevskih ugostiteljskih lokala. Tamo je vladala sjajna atmosfera, pa si je Mamić dao oduška plesom i pjesmom, a Vinarija Topić objavila je dva videa Mamićevog performansa.

Zapjevao je Mamić pjesmu Mitra Mirića “Ne može nam nitko ništa”, uz odobravanje i bodrenje ostalih gostiju.

Podsjećamo, optužno vijeće prihvatilo je i prijedlog tužiteljstva da ovu optužnicu spoji s tzv. drugom optužnicom na istome sudu, prema kojoj se Mamiću i još šestorici okrivljenika treba početi suditi za dodatno izvlačenje novca iz Dinama, navode Sportske novosti.

Što drugo dodati nego poslušajte kako Maminho izvodi omiljenu pjesmu Milorada Dodika, pa usporedite tko je u tome bolji od ove dvojice boema?

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI