fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Vranješ u stihovima odgovorio Prosinečkom!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Izbornik bh. reprezentacije Robert Prosinečki priopćio je da više neće pozivati u nacionalni tim Ognjena Vranješa zbog skandala u koje je uključen prethodnih mjeseci.

Bh. nogometaš je prethodnih mjeseci bio jedna od glavnih tema, ali ne zbog igre već zbog svog privatnog života. Prvo je naišao na velike kritike zbog tetovaže četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata Momčila Đujića, a onda i zbog afere s poznatom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Iz NS BiH su osudili ove postupke bh. igrača i najavili da će donijeti odluku o njegovoj budućnosti, a Prosinečki je jučer potvrdio da ovaj igrač više neće nositi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

On se još nije oglašavao po ovom pitanju, ali je na Instagramu objavio story za koji svi vjeruju da je njegov komentar na novonastalu situaciju. On je objavio video kako sluša pjesmu “Druže” poznate grupe “Beogradski sindikat” i to zanimljiv dio nje koji glasi:

“Slušaj druže budi to što voliš, nemoj nikom da se prodaješ, moraš da se boriš. Znam da nije lako, ne želi to svako, ali ima nas još takvih…”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});