fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook

18+ ZVIJEZDA U PROBLEMIMA! Omiljenu ljepoticu sa stranice za odrasle ‘progutala vatrena kugla!’

Autor: dnevno.ba

Nepažnja prilikom rukovanja s uljem za samotamnjenje skupo je stajala ljepoticu, koja sada strahuje da joj je karijera s golim fotografijama uništena

Uspješan Instagram model i zvijezda stranice ”OnlyFans” Kym Graham (27) kupila je bocu ulja za samotamnjenje, ali nije mogla ni zamisliti da će joj to ostaviti teške opekline na koži, i to ne zbog samoga proizvoda, već zbog boce, koja joj je eksplodirala u rukama.

Facebook

Nezgoda u kojoj su joj se zapalile kosa i koža dogodila se nakon što je Graham u svojemu vrtu u Newcastleu krenula otvoriti svoje ulje za samotamnjenje, a boca joj je slučajno ispala u vatru, koja je u to vrijeme gorjela u vrtu.

”Sve što sam mogla vidjeti bila je vatrena kugla koja se strelovito kretala prema meni. Već u sljedećoj sekundi moja je kosa gorjela”, prisjetila se ova 27-godišnjakinja u razgovoru za The Sun.

Unatoč strahovima da bi joj mogli ostati gadni ožiljci za cijeli život, Kym se nada da će se potpuno oporaviti, ali liječnici su joj savjetovali da se sljedećih godinu dana ne izlaže suncu ni solarijima.

”S obzirom na moj posao, to nije idealno, ali dobro sam i prošla”, dodala je Kym, koja najveću zaradu ima upravo od prodaje svojih eksplicitnih fotografija na platformi OnlyFans. ”Nikad u životu nisam doživjela nešto slično.”

Taj dramatičan događaj zbio se prošlog tjedna, dok je mlada majka dvoje djece palila grane u svojemu vrtu. “Nisam znala da je vatra zahvatila bocu ulja za samotamnjenje, jednostavno je eksplodirala”, kazala je manekenka. “Isprva nisam ni osjetila bol jer sam bila u šoku. Gorjela sam sigurno cijelu minutu – bilo je prestrašno.”

Odjurila je na Hitnu pomoć, gdje su joj procijenjene ozljede. Kasnije je na Facebooku podijelila uznemirujuće fotografije svoje ozbiljno opečene kože. Međutim, najveću bol Graham je osjetila nakon što se njezina kćerkica Willow rasplakala vidjevši što se dogodilo s njezinom mamom.

“Njezine su malene okice zasuzile i potpuno se uznemirila – to mi je slomilo srce”, rekla je Kym, koja sada, dok se oporavlja, upozorava ljude da dobro pripaze što stavljaju u vatru ili što im se nalazi u blizini otvorene vatre.

”Bol koju sada osjećam je golema, ne mogu čak ni saviti ruku. Ne mogu spavati kako treba, pa uzimam paracetamol i ibuprofen, ali ne pomaže mnogo. Samo trebate temeljito provjeriti što stavljate u vatru. Drago mi je što djeca nisu bila tamo”, zaključila je Graham.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});