fbpx

Adriana Lima je u manekenskoj mirovini već dvije godine, ali i dalje zavodi oblinama

Autor: dnevno.ba

Jedna od najpoznatijih Victoria's Secret anđelica, brazilska manekenka Adriana Lima (39) inače je aktivna na društvenim mrežama, ali najčešće objavljuje fotografije sa snimanja, pa tako vrlo rijetko svojim pratiteljima da uvid u svakodnevne životne situacije.

Ovoga puta očito je odlučila iznenaditi pa je objavila jedan selfie, a s obzirom na to da je bila u kupaćem kostimu, u prvi plan došli su njeni raskošni atributi.

Na usne je stavila upečatljiv crveni ruž, a velikim naočalama je prekrila oči, što su joj jedni zamjerili, ali zato su drugi odmah imali ‘adekvatan odgovor’:

– Nema veze, sakrila je jedne oči, a pokazala druge – našalili su se pratitelji aludirajući na njene grudi. Na Instagramu je prati više od 12 miliona ljudi, a često dobije komplimente na račun svog izgleda.

Adriana Lima - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Adriana Lima Foto: Instagram

Poznata je kao srpska snaha. Naime, Adriana se udala 2009. u Jackson Holeu za srpskog košarkaša Marka Jarića (41). Slagali su se i izgledalo je kako im u braku ide sjajno, ali onda su 2014. rekli kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a razveli su se 2016. godine. Imaju dvije kćeri, Valentinu i Siennu, piše 24sata.hr.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI