fbpx
Foto: Instagram

Andrea Šušnjara i dalje je solo: Volim jednostavne ljude, glazbenici ne dolaze u obzir

Autor: Dnevno.ba

Kaže da nije tip osobe koji voli iznositi stvari iz privatnog života u javnost stoga nije mnogo otkrila o prekidu, ali priznaje da je sretna sama te da je veoma jednostavna osoba

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara (35) najdugovječnija je pjevačica te grupe, a za InMagazin je ispričala kakvi su joj planovi za solo karijeru. Prošlo ljeto prekinula je dugogodišnju vezu, a sada je otkrila kakvi muškarci joj se sviđaju, prenosi 24sata

Nedavno je pjevala na zabavi povodom otvorenja Pelješkog mosta, a sada je otkrila svoje planove za daljnju karijeru.

Foto: Instagram

– Već sam punih 12 godina u grupi Magazin i moram priznati da nikad nisam razmišljala o solo karijeri i nismo mi o tome ni pričali iako su mediji dosta nagađali. Čim sam došla, odmah su me krenuli ispitivati, sad si došla nakon te pjevačice, kako je doći nakon nje, kad ideš. Tako da nisam još razmišljala, ali voljela bih jedan dan biti u solo karijeri – kaže Andrea.

Prošle godine pjevačica je prekinula dugogodišnju vezu te priznaje da je i dalje solo, ali je zato otkrila što je privlači kod partnera.

Foto: Instagram

– Pa, ja sam ovako, ajmo reći, poprilično normalna, tako da volim jednostavne ljude, volim ljude koji su dobri, koji se vole dobro nasmijati, mora biti dobra osoba i kvalitetna osoba. I ne smije biti poznat ni iz moje branše, znači glazbenici ne dolaze u obzir – zaključila je.

– Nisam tip koji hoda s poznatim ljudima i kolegama, to me ne privlači. Volim nešto jednostavnije, privatnije – dodala je Andrea.

Foto: Instagram

Priznaje da nije osoba koji voli iznositi stvari iz privatnog života u javnost stoga nije mnogo otkrila o prekidu, ali kaže da je sretna sama.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI