fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Angelina Jolie otkrila kakvu je to apsurdnu ideju predložila svojoj kćeri Shiloh! Njezina reakcija ju iznenadila!

Autor: dnevno.ba

Angelina Jolie s vremena na vrijeme dopušta svojoj djeci da imaju glavne uloge u njezinim filmovima pa je tako Vivienne, njezina najmlađa kći, imala ulogu u filmu ‘Maleficent’ iz 2014. godine, a u jednom od intervjua glumica je otkrila da je svojedobno imala urnebesan razgovor sa svojom kćerkom Shiloh na ovu temu. Kada joj je Angelina ponudila da glumi s njom, Shiloh je rekla da ju gluma nimalo ne zanima, iako bi sva druga djeca, ali i odrasli jedva dočekali ne samo da glume u filmu, već i da glume bok uz bok s jednom od najvećih holivudskih diva kao što je Angelina Jolie.

Podsjetimo, radnja filma odvija se na sljedeći način. ‘Maleficient’ ili ‘Zlurada’ neispričana je priča o glavnoj negativki iz Disneyevog crtića Trnoružica iz 1959. godine.  U istoj, lijepa i dobra mlada žena živi idiličnim životom u šumskom kraljevstvu sve dok jednog dana ne bude izvršen vojni napad koji prijeti skladu u zemlji. Zlurada se diže kako bi zaštitila zemlju, ali u konačnici pati od nemilosrdne izdaje koja ju čini zlom i željnom osvete. Zlurada otpočinje epsku bitku protiv nasljednika kralja osvajačkog kraljevstva te baca kletvu na njegovo novorođenče Auroru. Kako dijete raste, Zlurada shvaća kako Aurora drži ključ mira u kraljevstvu.

Angie je tako predložila Shiloh da glumi stariju Auroru. Međutim, njezina kći uopće nije bila oduševljena tom idejom te ju je smatrala apsurdnom. Shiloh je umjesto toga rekla da želi biti Marcus. Kad ju je glumica pitala tko je Marcus, njezina je kći odgovorila da je Marcus lik koji ima luk i strijelu te rogove, što ju je strašno nasmijalo.

Iako se Shiloh nije svidio Angiein prijedlog da glumi u filmu, njezina je druga kći Vivienne uživala radeći na njemu. Angelina je bila oduševljena jer je uvidjela da je njezina najmlađa kći prilično hrabro prihvatila ovaj izazov, pogotovo zato što je Angie u filmu nosila zastrašujuću odjeću. Iako se Vivienne nije bojala Angelinine preobrazbe, glumica je izjavila da je njezin sin Pax, koji je u to vrijeme imao 10 godina, bio jako zabrinut. Uznemirio se kad je prvi put vidio mamu u toj odjeći te je pobjegao. Isprva je Angie mislila da se dijete samo šali, no kada je počela trčati za njim po setu, zatekla ga je kako plače od straha. Ipak, Pax, kao i Angelinina kćer Zahara,  bili su uspješni kao statisti u filmu.

Angelina je za Entertainment Weekly također rekla da je jako uživala u tom životnom periodu  jer je tad još uvijek bila s Bradom Pittom te je bila oduševljena činjenicom da njezina djeca mogu biti s njima na snimanjima.

Glumica je razgovarala o svojoj bliskoj vezi s djecom i za časopis Hello te je rekla da ne očekuje od svoje djece da budu savršena.

Ovih su dana djeca Angeline Jolie zauzeta svojim školskim zadacima. Pohađaju nastavu od kuće i žive s Angie, a povremeno i kod Brada u Los Angelesu. Jolie je još u travnju otkrila da im je obitelj, iako pod ‘lockdownom’  dobro.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});