fbpx

BIO JE BESKUĆNIK I NARKOMAN NA RUBU SMRTI: Sada se kupa u milijunima zbog jednog recepta

Autor: dnevno.ba

Kalif Rafati još prije 13 godina bio je na rubu smrti.

Ovisnost o teškim drogama i spavanje na ulici na njemu je ostavilo trag teškog života, što je jednom od njegovih rijetkih prijatelja bilo teško gledati.

Gledajući Kalifa koji je u tom trenutku imao samo 48 kilograma, nagovorio ga je da se trgne i počne baviti proizvodnjom prirodnih sokova.

Inspiriran čovjekom koji je još jedino vjerovao u njega, Kalif je za početak po svom receptu počeo spravljati sokove za rehabilitacijski centar Riviera u kojem se i on sam pokušavao vratiti u život.

Ubrzo, svoje je sokove počeo prodavati u Malibuu, a nakon što se pročulo za njegove fantastične napitke, otvorio je tvrtku “Sunlife organics”.

Pet godina kasnije, imao je svoj lanac barova sa prirodnim sokovima. Mušterije su se zaljubile u njegove mješavine koje su sadržavale alkalnu vodu, himalajsku sol i lišće maslačka.

Uz svoje sokove, u barovima je služio i koktele, kavu i zaleđeni jogurt. Ono što ga je uistinu proslavilo je smoothie Wolverine koji se spravlja od zobenih pahuljica i banana.

U njegove barove sada navraćaju velike zvijezde poput Arnolda Schwarzenegera, a Kalif koji je u međuvremenu sagradio pravo poslovno carstvo, ne zaboravlja svoj prijašnji život, pa dobar dio zarade poklanja u humanitarne svrhe.

Unatoč tome, živi rijetko viđenim luksuzom pri čemu na izlete ide privatnim avionom.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI