fbpx

Bivša supruga princa Andrewa bi se mogla ponovno udati za njega kako ne bi morala svjedočiti na sudu zbog seks skandala u koji je upleten!

Autor: dnevno.ba

Spisateljica Sarah Ferguson, navodno, inzistira na ponovnoj udaji za britanskog princa Andrewa kako ne bi morala svjedočiti protiv njega na sudu. Tako tabloid New Idea tvrdi da su se Ferguson i princ Andrew uvijek voljeli, a premda su se razveli prije više dva desetljeća, još uvijek žive zajedno u kraljevskoj loži u Windsoru.

Podsjetimo, nakon što je princ Andrew optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnih djevojčica tijekom 90-ih, postoji bojazan da bi mogao uskoro biti osuđen, a izvor za New Idea je rekao tabloidu da je za Fergie, kako Sarah popularno zovu,  jedini način da ne mora svjedočiti protiv princa Andrewa ako se ponovno uda za njega. Međutim, izvor je također rekao da se princ Andrew ne želi ponovno oženiti Fergie jer bi mogla biti izložena riziku zbog optužbi s kojima se suočava. ‘Fergie, žena koja ga najbolje poznaje, učinit će sve što je potrebno da osigura da nikada neće morati svjedočiti, čak i ako to znači da se iznova udaje za sramotnog princa’, rekao je izvor.

Ovo nije prvi put da se o obnovljenoj vezi Fergie i princ Andrewa šuška. Čak i prije nego što je vojvoda od Yorka optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnih djevojaka, tabloidi su već povezivali bivše supružnike. Tako je prije dvije godine Woman UK iz konteksta izvadila izjave Sarah Ferguson o princu Andrewu. Nakon što je vojvoda od Yorka objavio odluku da se povuče sa svojih dužnosti, Ferguson je dala intervju u kojem ga je pohvalila za taj čin.  Ferguson je također rekla da su ona i princ Andrew godinama razvedeni, ali nikada se zapravo nisu napustili. Vojvotkinja od Yorka također je rekla da će, bez obzira na to što se dogodi, uvijek stajati uz svog bivšeg supruga. Međutim, nigdje u svom intervjuu majka princeze Beatrice i princeze Eugenie nije rekla da se želi ponovno udati za princa Andrewa. Ipak, ona redovito objavljuje fotografije princa Andrewa na svojim računima na društvenim mrežama,  a to sigurno nešto znači.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI