fbpx
SCREENSHOT - Instagram

Biznismen iz Katra o Ivani Knoll: Nisu je snimali jer im se svidjela, već zato što im se ne sviđa

Autor: dnevno.ba

Društvenim mrežama se proširila fotografija šeika koji svojim mobitelima fotografiraju Ivanu Knoll. Svi su primijetili zadovoljni osmijeh muškarca koji je posegnuo za mobitelom. na Twitteru je objavljeno nešto drugačije objašnjenje ovog poteza.

Istaknuti katarski poduzetnik Mohammed Hassan Al Jefairi smatra da je muškarac na tribinama fotkao Knoll jer mu se nije svidjelo ono što je odjenula.

“Za vašu informaciju nisu snimili fotografiju jer im se svidjela, već zato što im se ne sviđa način na koji je odjevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. To vam može potvrditi svaki lokalni stanovnik. Vjerojatno je žele prijaviti”, napisao je.

Veliki broj njegovih pratitelja složilo se s njim, ali je nekoliko njih obranilo Ivanu te su pisali kako se po izrazima njihovih lica može primijetiti da im Knoll nije nimalo zasmetala.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll ovih dana plijeni poglede na tribinama stadiona u Dohi. Navijačica Vatrenih svoje dane provodi u Kataru kako bi podržala hrvatsku reprezentaciju, a u kratkom vremenu postala je toliko popularna da se o njoj piše čak i u svjetskim medijima.

Inače, Ivana je jedna od najatraktivnijih nogometnih navijačica današnjice, a Britanski The Sun, američki New York Post i austrijski Heute samo su neki od svjetskih medija koji su napisali članak o Ivaninom pojavljivanju na prvenstvu.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI