fbpx
Foto: Instagram

‘BOGINJA I AMEN’ Severina fotografijama s Maldiva usijala društvene mreže: Ovakve trbušne nisam imala ni s 20 godina

Autor: Dnevno.ba

Severina je na društvenim mrežama objavila nove fotografije s Maldiva i oduzela dah svojim obožavateljima koji joj se ne prestaju diviti zbog mladolikog izgleda.

Severina iz dana u dan objavljuje bajkovite prizora s odmora, s omiljenih joj Maldiva, a sada je objavila prizore koji su kao iz pravog raja, što je i sama priznala, piše Showbuzz.

50-godišnja Severina uživa punim plućima na egzotičnoj lokaciji, a obožavatelje časti i svojim izdanjima u badićima i kreacijama za plažu.

Foto: Instagram

“Para-para-paradise… Sing, la-la-la-la-la-la-la-la-la”, napisala je Severina uz objavu i prisjetila se velikog hita slavne grupe Coldplay.

“Ljepša si od Maldiva, mačko”, “Ljepotica”, “Blistaš”, “Boginja i amen”, “Stale godine”, “Ovo mi je Seve jedna od najljepših”, zaključili su njezini pratitelji.

Pjevačica je veliku pažnju izazvala i fotografijom na kojoj je pozirala u zelenom kupaćem kostimu, a na kojoj se nije nalazilo ništa osim nje, pijeska i valova pokazala je svoje savršeno isklesane trbušne mišiće i vitko tijelo.

”Mama ŠČ”, napisala je u opisu Severina, a već je otprije poznato da favorizira Let 3 i njihovu kvalifikaciju na Euroviziju.

‘Šča izgledaš!” pohvalila ju je dizajnerica Matija Vuica.

”Ščavršeno tijelo”, ”Savrščenstvo”, nastavili su se ostali komentari kombinirajući novu frazu ”ŠČ”, a ostali pratitelji nisu prestali hvaliti njezine mišiće i tijelo s 50 godina.

”Pa, ja ovakve trbušne nisam imala ni s 20 godina!” dodala je jedna pratiteljica.

Foto: Instagram

 

Severina je na Maldivima proslavila sinov rođendan, ali i rođendan svojeg menadžera Tomice, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je također na društvenim mrežama.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI