fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

BORNA KOTROMANIĆ RAZOTKRILA VIDOJA RISTOVIĆA! Objavila i dokaze: ‘Ona je pasivni akter sjaja i bijede Balkana’

Autor: Dnevno.ba

Borna Kotromanić šokirala je objavama na svom Instagram profilu u kojemu je otkrila što je radio preminuli suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, dok je bio živ.

Osim poruke u kojoj pokojni Vidoje Borni nudi apartman na korištenje, objavila je i cijeli niz njegovih reakcija na sadržaj koji ona objavljuje na društvenim mrežama.

image

image

U komentarima su se ubrzo javili Bornini pratitelji, poručivši joj da je ”nisko” što je objavila određene poruke te su ju upitali zašto to radi, a Borna je ”bez dlake na jeziku” odgovarala na upite, piše dnevno.hr.

image

Između ostaloga, Borna je iznijela šokantne tvrdnje na račun Vidoja, poput one da je upao na vjenčanje i pred gostima prijetio da će se ubiti ako ona ne bude s njim, kao i da ju je spuštenih gaća pratio u toalet, upadao u frizerske salone kako bi je gledao.

Zaključila je da je susret s Ristovićem bio njen “najbliži susret sa Sodomom i Gomorom, prvi i zadnji!”

image

Povod njenih objava, kako je naknadno pojasnila u komentarima, jest reakcija na intervju kojeg je Nikolina Pišek dala za Gloriju, a u kojemu je, piše Borna, izjavila da je osoba koja govori da su Pišek i Vidoje imali problema u “braku bez razuma, kao i da nikad nije bila u njihovom domu da vidi ljubav i sklad i kako oni jedu mc”, navela je Borna i zatim dodala da je u Vidojev dom pozvana davno prije nego li je Nikolina “bila u planu”, odnosno prije nego li je Vidoje stupio u vezu s Pišek.

image

Borna je u komentarima napisala da je Nikolina Pišek “pasivni akter ne sjaja i bijede Hollywooda nego sjaja i bijede Balkana”

Kotromanić je iznijela još šokantnih tvrdnji, a nakon što je jedan pratitelj komentirao da Pišek “nije mogla naći tu Hrvata nego je morala imati Sr…..”, Borna je odgovorila: “Hrvati su valjda zadnji put i srednjem vijeku kupovali žene”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});