fbpx
FOTO: Instagram

Brad Pitt i Angelina Jolie su nemilosrdni jedno prema drugome! Bit će krvi na sljedećoj parnici!

Autor: dnevno.ba

Iako je prošlo već četiri godine od njihovog rastanka, Angelina Jolie i Brad Pitt se i dalje bore na sudu, a najveći im je problem dogovor oko skrbništva nad njihovo šestero djece. Sve ovo je obavijeno velom tajne, ali tu i tamo u javnost iscure informacije vezane uz njihovu brakorazvodnu parnicu, a one nisu nimalo lijepe. Dapače, izgleda da se bivši suparnici ne libe ‘igrati prljavo’. Tako za sada znamo za nekoliko ‘niskih udaraca’ koje su Brad i Angelina zadali jedno drugome u posljednje četiri godine.

Sporni Bradov video

Od sve svoje djece Brad je u najgorim odnosima s danas 18-godišnjim Maddoxom, najstarijim i ujedno prvim nebiološkim Angelininim i Bradovim djetetom, pogotovo od kad su se 2016. potukli u avionu. Maddox je kasnije izjavio kako  se ne osjeća kao Bradov sin, a slavni je glumac priznao kako puno pije pa se tako napio i u toj situaciji. No, kako je to bio samo jedan u nizu događaja koji su nastali zbog Bradovog pijanstva te se i prije događalo da je Brad znao biti agresivan prema djeci zbog alkohola, Angelina je nakon svađe u avionu definitivno odlučila da je kraj te da mora uzeti Bradu djecu i rastati se od njega.  No, upravo je incident u avionu Angelina iskoristila kao glavni adut u parnici protiv Brada, tim više što postoji video u kojem Brad pijan tetura po aerodromu odmah nakon svađe s Maddoxom. Ovaj video još nije iscurio u javnost, no navodno ga je Angelina iskoristila ili ga planira iskoristiti kako bi doslovno uništila Brada, bar tako tvrdi tabloid Star.

Sporni Angelinin video

I premda je Brad sam priznao da ima problema s drogom i alkohom pa mu prethodno spomenut video nikako ne ide u prilog, i on ima asa u rukavu, kako tvrdi tabloid NW. Naime, nekoliko mjeseci nakon incidenta u avionu, Brad je navodno od Angelininog bivšeg dilera saznao da je glumica uživala droge, a diler je navodno bio voljan ispričati sve detalje vezane uz pak Angelinine ovisnosti te je čak posjedovao video na kojem se vidi da glumica konzumira opijate, što bi na kraju rezultiralo time da Angelina izgubi djecu, a ne Brad.

Angelina i Jennifer Aniston na sudu

Tablod Globe pak tvrdi da Angelina ima još materijala kojim bi mogla diskreditirati Brada. Oni su prije prije dva mjeseca lansirali priču o tome kako će  Angelina odvesti Jennifer Aniston na sud. Tada su tvrdili da će Angelina u novoj parnici iskoristiti informaciju da je Brad njihovo troje biološke djece, dakle 13-godišnju Shiloh i 11-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, upoznao s Jennifer. 

‘Angie planira dovući Jen na sud, kako bi ju odvjetnici izrešetali’, rekao je tad izvor za Globe te je objasnio da je svrha ovog postupka dobiti što veći uvid u Bradov odnos s djecom i stvari koje je eventualno pričao Jennifer o Angelini, ali i uvid u njegov ljubavni život i je li uz Angelinu viđao i druge žene.

Angelinino gladovanje

Svi tabloidi su ipak složni u jednom, a to je da Angelina zbog čitave situacije s Bradom gladuje te je na rubu potpunog psihičkog kraha, što bi glumica također mogla iskoristiti na sudu protiv bivšeg supruga. Tako tablod NW već par mjeseci tvrdi da je Angelini zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo. Oni k tome tvrde da je početkom ove godine doživjela živčani slom,  a izvor blizak glumici, za tabloid je rekao kako je Angelina toliko slaba da jedva može stajati te da je uz  česte vrtoglavice, konstantno na rubu rušenja. Ovome svakako pridonosi njezino uporno odbijanje hrane pa je tako do nedavno imala svega 45 kilograma te je živjela na voću, proteinima i kavi, dok bi si tu i tamo priuštila komad pizze. Sada pak njezine  asistentice tvrde da ne jede baš ništa, a kako su cijeli dan s njom, na svoje su oči vidjele da uopće ne konzumira hranu. Pojede malo grožđa tu i tamo, a ostatak dana pije ogromne količine kave, tvrde one, ako je vjerovati NW magazineu.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI