fbpx

BRAVO BRATE ROMARIO: Evo vidite da čovjek ima ukusa i u šestom desetljeću života

Autor: SportSport.ba

RIO DE JANEIRO - Legendarni brazilski nogometaš Romario pronašao je novu djevojku i to 22-godišnjakinju.

Romario je jedna od brazilskih legendi, ali često se pisalo i piše i o njegovom privatnom i ljubavnom životu. Poznato je da je imao seks s djevojkom u svlačionici kultne Maracane, a ranije je govorio o svojoj opsesiji prema ženama.

“Sto posto sam nevjeran, definiram se kao ženskaroš par ekselans i ponekad moram da spavam s tri različite žene istog dana”, ispričao je svojevremeno Romario.

Sada je, kao 54-godišnjak s tri neuspješna braka iza sebe i šestero djece s četiri različite žene, pronašao ponovo srodnu dušu i to 31 godinu mlađu studeticu iz Florianopolisa (Brazil). Njeno ime je Ana Karoline Nazario.

Romario i Ana zajedno su uhvaćeni na plaži u Rio de Janeiru još u svibnju, a također su viđeni zajedno i u New Yorku.

I sama Ana je odlučila da makar nakratko prestane da se skriva od javnosti i odlučila je čak da podijeli zajedničku fotografiju sa starijim Brazilcem, ali zanimljivo da ju je ubrzo i obrisala s Instagrama.

“Ništa se u ovom životu ne događa slučajno i uvijek postoji razlog. Ljudi nam dolaze iz nekog razloga i nauče nas. Ti si me naučio ljubiti. Samo ja znam šta osjećam prema tebi. Mješavina ljubavi, ponosa i sreće”, napisala je Ana uz fotografiju.

S obzirom kako izgleda, čini se da Romario ima ukusa kada su žene u pitanju.

Autor: SportSport.ba

ZADNJE VIJESTI