fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Brooke Shields otkrila detalje stravične nesreće!

Autor: dnevno.ba

“Činilo mi se kao da je sve usporeno. A onda sam jednostavno počela vrištati”, kaže Brooke Shields o svojoj nesreći u teretani u centru New Yorka krajem siječnja, kada je pala s daske za ravnotežu, odletjela u zrak i sletjela s takvom snagom da je slomila desnu bedrenu kost.

“Čuli su se zvukovi koje nikad prije nisam čula”, rekla je za People.

Shields (55) kaže da ju je ozljeda natjerala da se pita hoće li ikad više hodati. Kad je hitna stigla da je postave na nosila, “upalio joj se nagon za preživljavanjem”, kaže ona te dodaje da je neprestano govorila: ‘Osjećam nožne prste, ali bojim se da sam paralizirana’.”

Bila joj je potrebna operacija kako bi joj umetnuli dvije metalne šipke, “jednu od vrha kuka prema dolje, a drugu preko koja bi sezala do čašice kuka”, objašnjava. No nakon što je slomljeni dio desne bedrene kosti iskočio, odmah je podvrgnuta drugoj operaciji u kojoj je dobila pet šipki i metalnu pločicu da sve to učvrsti na mjestu.

“Nikad nisam bila zen, ali shvatila sam s određenom smirenošću da je sve ostalo na meni”, dodala je Shields.

Nakon dva i pol tjedna u bolnici, otišla je kući, no razvila je vrlo ozbiljnu infekciju stafilokokom koja je zahtijevala da se vrati na hitnu operaciju tijekom koje je imala čak tri transfuzije krvi.

Dok je bila u bolnici, njezin suprug, producent Chris Henchy i kćeri Rowan (17) i Grier (14) nisu ju mogli posjetiti zbog predostrožnosti u svezi COVID-a, no isto tako kaže da nikada neće zaboraviti koliko su naporno radili liječnici i medicinske sestre s kojima je došla u susret.

Kad je napokon otišla kući i to po drugi put, rečeno joj je: “Vaša cesta samo što nije započela”.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});