fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BRUTALNA ISTINA: Kristijan Golubović otkrio sve o dečku Stanije!

Autor: dnevno.ba

Kristijan Golubović pričao je o svom odnosu sa Stanijom Dobrojević tokom emisije “Životne ispovijesti sa Milanom”. On je u nastavku ispričao zadrugarima i kako je izgledao njihov prvi susret poslije 4 godine.

– Ućutala se ona, ja sam otišao na robiju. Četiri godine ništa… Izlazim napolje, dolazim u Amidži šou. Tamo vidim dečka njenog (Aleksandra Krsmanovića) i kaže mi: “Tu je Standža, ja je vozim i k*ram je”. Ja ne mogu da pravim scenu, uživo smo u programu. Vidim Staniju, Kiju Kockar, neki reper je bio… I gdje je nastao problem? Ta prva emisija, ništa nisam rekao, dolazi “Magazin In” i ja s tim dečkom pričam slobodnije. Sve okej, ali mi je krivo zbog žene, jer stalno kruže priče. Sjedim ja tu, bijela košulja na pruge, ona sjedi tu, žena mačka. Ne mogu da je prepoznam – rekao je Golubović.

– Aca Krsmanović je dečko od Stanije Dobrojević i u vezi su. On kaže da si ti njemu rekao da je Stanija i dalje zaljubljena u tebe – rekao je voditelj Milan Milošević, Kristijanu.

– On kaže? Neka dođe ovdje i kaže! Brani je kad bude došla iz Amerike, sad ti kažem – obratio se Kristijan, Stanijinom dečku.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});