fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Bujanec pomaknuo termin emisije da ‘preotme‘ gosta Stankoviću: ‘Mogao je zvati Porfirija‘

Autor: Dnevno.ba

Večeras u 20:05 sati počinje nova sezona Bujice u kojoj će, objavio je danas na Facebooku voditelj emisije Velimir Bujanec, gostovati predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika Milorad Popović, a u povodu posljednjih zbivanja u Crnoj Gori, piše Jutarnji list.

Ne bi u ovoj vijesti bilo ništa čudno da prije dva dana gostovanje istog književnika nije najavio Aleksandar Stanković u idućem izdanju emisije Nedjeljom u 2.

Među komentatorima na društvenim mrežama odmah se razvila teorija da je Bujanec ‘preoteo’ gosta Stankoviću, a osim samog datuma objave najave gosta znakovito je Bujančevo priznanje da je skratio godišnji odmor te će umjesto 13. rujna novu sezonu otvoriti tri dana ranije.

Po njegovim tvrdnjama, na to se odlučio zbog “velikog interesa gledatelja u Hrvatskoj, ali i šire, zbog stotina poziva, mailova i poruka, kojima smo doslovce bili bombardirani proteklih dana”. S druge strane, komentatori na društvenim mrežama uvjereni su da je to učinio samo kako bi ‘zapaprio’ Stankoviću i prvi emitirao intervju sa spomenutim gostom.

Jedan od pratitelja Bujančevog profila u komentaru je iznio gore spomenutu teoriju i ne može se reći da ga je Bujanec demantirao.

– Ne obazirem se na Acu, čovjek je prvo došao u gledaniju emisiju, a HTV je mogao zvati Porfirija, napisao je voditelj Bujice.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});