fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Cure novi detalji razvoda Michaela Douglasa i Catherine Zeta Jones! Povrijedila ga je u najgorem mogućem trenutku!

Autor: dnevno.ba

Iako se Catherine Zeta Jones na Instagramu i dalje hvali šarmantnim obiteljskim fotografijama na kojima pozira sa suprugom Michaelom Douglasom i njihovom djecom, 19-godišnjim Dylanom i 17-godišnjom Carysa Zetom, glasine o tome da se Catherine i Michael razvode ipak ne prestaju kružiti, pogotovo zato što iz mjeseca u mjesec saznajemo detalje, odnosno moguće uzroke njihovog finalnog rastanka.

Podsjetimo, 75 –godišnji Michael i 25 godina mlađa Catherine u braku su više od dva desetljeća tijekom kojih su prošli sve od njezine borbe s bipolarnim poremećajem, preko njegovog raka jezika do pokušaja razvoda od kojeg su na kraju odustali. Pomirili su se i 2013. su si opet dali šansu, s tim da su najavili da se ovaj put vole jače no ikad prije. Ipak, nekad silna ljubav nije dovoljna pa izgleda da će se jedan od rijetkih dugovječnih holivudskih parova uistinu rastati i to ovaj put zauvijek.

Iako je njihova odluka da se ovaj put stvarno razvedu izgleda konačna, njihov razvod je obavijen velom tajne, a obožavatelje strašno zanima tko je ovaj put kriv i tko je potencirao razvod.

Tako se u veljači ove godine pisalo da je za sve ovaj put kriva Catherine. Naime, početkom veljače, Michaelov otac, Kirk Douglas preminuio je 104. godini života. Michael je teško primio ovu vijest, dok se s ovim gubitkom još uvijek bori. No, umjesto da bude tu uz svog supruga u tako teškom životnom periodu, pogotovo zato što su, kao smo što naveli, Michael i Catherine uvijek bili tu jedno za drugo u najbolnijim trenutcima svog života, Catherine je odlučila ostaviti svog supruga. Tada je tabloid Star pisao kako je Catherine svega tri tjedna nakon što je Michael ostao bez oca zatražila razvod.

Navodno je Kirkova smrt potaknula Catherine da napusti supruga jer je već godinama nesretna u braku s Michaelom, ali se trudila držati obitelj na okupu zbog djece i Kirka. Međutim, kada je Kirk preminuo, a djeca su odrasla, Catherine je odlučila da nema više smisla pretvarati se. Star je također pisao kako je Catherine bila ta koja se brinula za svekra dok je Michael cijelo vrijeme bio usredotočen na svoju karijeru.

Koji god da su bili Catherinini razlozi, možemo samo zamisliti kako se Michael osjećao – kao da vijest o smrti njegovog voljenog oca nije dovoljna, Catherine ga je viješću da želi razvod dokrajčila jer kao da nije mogla čekati neki povoljniji trenutak da mu kaže kako više ne može biti s njim. Doduše, još uvijek žive zajedno, no razvod je izgleda neizbježan.

Tako portal posvećen slavnima Gossip Cop, sada tvrdi da osim što se Catherine više ne želi pretvarati da imaju obitelj na okupu zbog Kirka, također više ne može trpjeti preveliku razliku u godinama između nje i Michaela. Iako im to nikad nije predstavljalo problem, Catherine smatra da ju ova razlika u godinama sada sputava. Michael se navodno želi smiriti, a ona i dalje želi gurati glumačku karijeru.

S druge strane, pisalo se i o tome kako je upravo Catherine ta koja pokušava spasiti brak, a kako smo spomenuli, svakako su zbunjujuće i fotografije s Michaelom na društvenim mrežama uz koje svaki put napiše koliko ga voli. U svakom slučaju, jedno je nepobitno – ljubavi nikad nije manjkalo u ovom odnosu, kao i međusobne potpore i razumijevanja, dapače ovih je emocija bilo više između Catherine i Michaela nego kod mnogih drugih ne samo holivudskih, već i običnih parova. No, izgleda da ljubav nekad nije dovoljna, ali i da su spomenuti razlozi, odnosno uzroci razvoda ovog slavnog para samo vrh sante leda. Što je to tako nepovratno uništilo Catherine i Michaela, željno iščekujemo čuti u tjednima koji dolaze.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});