fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Demi Moore pokreće emisiju o seksu! ‘Slušajte muškarci! Uzmite papir i olovku i zapisujte savjete koje ću vam dati’, poručila im!

Autor: dnevno.ba

Iako se pisalo kako se glumica i supruga glumca Ashtona Kutchera, Mila Kunis, izgladnjuje već godinu dana koliko ju je pogodila knjiga ‘Inside Out’, Ashtonove bivše supruge, glumice Demi Moore, Demi očito nema namjeru stati s provokacijama.

Podsjetimo,  Demi je objavila memoare pod nazivom ‘Inside Out’ u kojima govori o svom djetinjstvu, osobnim borbama, ali i ljubavnom životu. Ovo potonje je naravno najviše zanimalo javnost, pogotovo zato jer su Demine veze, ponajviše ona s Ashtonom uvijek izazivale kontroverzu. Demi u knjizi tvrdi da ju je Ashton varao i nagovarao na seks u troje i to nakon što je imala spontani pobačaj u šestom mjesecu trudnoće. Ashton je pak indirektno rekao da je sve laž, no to nije smanjilo dramu nastalu u svezi knjige.

Ipak, drama i kontroverza je očito nešto što Demi želi jer sada pokreće i erotski podcast ‘Dirty Diana’ u kojem će otvoreno govoriti o ženskoj seksualnosti i poticati parove da isprobavaju nove stvari. Zanimljivo da je Ashtonu predbacila seks u troje, a sada će to izgleda savjetovati svojim slušateljima. U svakom slučaju, svojim je obožavateljima ova seksi 57- godišnjakinja ponosno poručila sljedeće: ‘Slušajte me muškarci! Uzmite papir i olovku i zapisujte sve intimne savjete koje ću vam dati. Želim poručiti svima da istražuju i budu otvoreniji u seksualnom životu. Da se ne boje probati nove stvari, da se ne srame reći što i kako žele. Moj cilj je da nakon što poslušate emisiju, poželite istog trena uskočiti u krevet s partnerom’ te je dodala: ‘Muškarcima je podjednako teško jer mi žene ne znamo svaki puta reći što u seksu želimo. Naravno da vas muškarac neće moći zadovoljiti ako mu jasno ne date do znanja o čemu maštate. Ponekad mislimo da je našoj seksualnosti mjesto isključivo unutar četiri zida, ali moramo pričati o tome. I ja sam se bojala reći što me uzbuđuje, ali sada više nemam taj problem. U nastavku ću vam pričati o tome, saznat ćete i neke detalje koji su se dogodili iza moja četiri zida’.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});