fbpx

Denial Ahmetović u Turskoj priprema novi hit

Autor: Dnevno.ba

ISTANBUL - Denial Ahmetović trenutno se nalazi u Istanbulu gdje radi svoju novu pjesmu „Suze za oproštaj“. Popularni pjevač u ožujku ponovo putuje u Ameriku, gdje će održati drugi dio turneje, te 9. ožujka nastupiti na humanitarnom koncertu u organizaciji udruženja „Friends of Prijedor“ u Chicagu.

“Radu na novoj numeri sam se u zadnje vrijeme potpuno posvetio. Surađujem s jednim od najboljih turskih producenata Mehmethanom Disbudakom, te najpoznatijim gudačima na svijetu Istanbul Strings, tako da će produkcijski pjesma biti jako bogata i emotivna, a inače se radi o baladi. Premijera je trebala biti u veljači, no ekipa koja je zadužena za video produkciju je kasnila, tako da smo prolongirali premijeru za drugi datum. Možda to bude i za 8. ožujka, ali nisam još siguran jer taj datum uvijek donosi mnogo dešavanja” – kaže Denial Ahmetović.

Raduje se predstavljanju nove pjesme, ali i koncertima u Americi, jer će pjevati u gradovima gdje je već naišao na topao i srdačan doček publike.

“Idem u gradove gdje sam jako lijepo primljen i prošle godine. I ovaj put očekujem veliku zainteresiranost za nastupe. Kao i uvijek na mojim koncertima, publika 9. ožujka u Chicagu povodom Dana žena, na humanitarnom koncertu udruženja „Friends of Prijedor“, gdje će sav prihod od događaja biti doniran za nekoliko nevladinih organizacija u Prijedoru, može očekivati dobru zabavu, muziku i pjesme. Potrudit ću se da se gosti opuste i malo odmaknu od svojih svakodnevnih briga i problema, te uživaju u toj posebnoj večeri. Sa mnom će nastupiti i Enela Palavra, o kojoj sam čuo sve najbolje, a ovo će nam biti prvi zajednički nastup. Drago mi je što ću biti dio događaja organiziranog u svrhu pomoći ljudima u BiH, a siguran sam da će u publici većinom biti pripadnice ljepšeg spola i da će uz moje pjesme na pravi način proslaviti Dan žena” – ističe ovaj pjevač.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI