Foto: Instagram

DIRNULA U OSINJE GNIJEZDO! Brutalan odgovor bosanskoj influencerici Hani Hadžiavdagić zbog površnog prozivanja mama u karanteni!

Autor: dnevno.ba

Mnoge majke jako je razljutila objava Hane Hadžiavdagić koja je kritizirala žene koje govore kako im je teško jer su zatvorene s djecom u karanteni.

Kako piše Hercegovina.info bosanska influencerica i poduzetnica na svom Instagram profilu je napisala:

“Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam promatrač. Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karenteni. Te beba ovako, te starije dijete onako… SEBI ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne biste trebale da uživate što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obitelj? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju”, napisala je Hana.

Odgovor Hani na svom blogu uputila je jedna od najboljih hrvatskih glumica, Širokobriježanka Marijana Mikulić.

“Inače nemam ništa protiv žene, a i znamo svi da na društvenim mrežama svi mi lako širimo veliku pamet. Svi lako pametujemo drugima što bi i kako trebali, jer poznato je da svi lakše rješavamo tuđe probleme nego svoje vlastite. A ona, eto, uz stalne objave fensi života, u luksuzu, s voljenim mužem, savršenim životom, kuka i piše da jedva čeka da završi karantena, da joj se vrati njen život. Njen normalan život. Iznad moje glave je tisuću upitnika”, napisala je glumica Mikulić dosavši kako ”svi mi volimo tu i tamo prosuti silnu pamet”.

“Danas sam im ispekla kruh i peciva, išla doktoru po uputnicu, po mliječne proizvode, drogerija, pas van, ručak, pregledavanje zadaće, popodnevna šetnja, pokloni za dva rođendanca, dostava povrća, večera, uspavljivanje… Da, sebi sam ih rodila, i opet bih. Al bome, čini mi se nekad lakše bih korporaciju vodila nego sve ovo hendlala. Zato mi nemoj dirati barem to da se mogu iskukati kada mi se skupi, onima koji imaju iste situacije, pa mi bude lakše – znam da nisam sama. Je, sretna sam i zahvalna da mi je Bog dao da mogu biti majka, imam troje zdrave djece. Ali to ne znači da je uvijek lako, i ne znači da zato što netko to nema ja nemam pravo pisati o tome onako kako ja to u datom trenutku osjećam, bilo meni teško ili divno”, napisala je između ostalog Mikulić na svom blogu Žena Majka Glumica, gdje možete pročitati cijeli odgovor.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI