fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DOBRO DOŠLI NA RUJANFEST: Hrvati u šoku, glavne zvijezde zagrebačkog spektakla – SRPSKE CAJKE!

Autor: Dnevno.hr

ZAGREB - Veliki glazbeni spektakl koji je s Bundeka na neko vrijeme bio “protjeran” na livadu pokraj zaprešićkog Westgatea, od lani je opet u srcu Zagreba.

“Neće više biti cajki na Bundeku”, rekao je Milan Bandić prije negoli je Rujanfestpremjestio na manje atraktivnu lokaciju, pa su upravo stoga svi vrlo neugodno iznenađeni ovogodišnjim izvođačima čija imena, po prirodi stvari, puno bolje odgovaraju Zvezdama Grande, nego urbanom festivalu hrvatske metropole.

Pjesme Seke Aleksić, Miroslava Ilića, Željka Samardžića, Željka Joksimovića, Dejana Matića, Ministarki, Bajage i instruktora i mnogih drugih, za koji dan zaorit će se Zagrebom. Iako će u dane ovog koncerta na pozornicu stati i neka hrvatska glazbena imena, gostovanje srpskih zvijezda kod većine pratitelja Facebook stranice Rujanfesta izazvalo je popriličan gnjev. Na ljutite komentare, admin Rujanfesta odgovara s “glazba nema granice”, što je ujedno i slogan ovogodišnjeg događaja

Treba biti iskren i reći kako, unatoč svemu, nema sumnje da će najveća gužva biti upravo na “cajkama”. Istina je i da glazba, kao ni bilo koja vrsta umjetnosti, uistinu nema granice. Ipak, s obzirom na najaktualnije incidente i pogoršanje hrvtasko-srpskih odnosa, teško se ne zapitati nije li organizator ipak odabrao pogrešan trenutak za “pomicanje granica” pretvarajući ovaj poznati zagrebački festival u “palanačko slavlje”?

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});