fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Dok Brad Pitt i Angelina Jolie planiraju pomirdbu, njihova najstarija kći ne želi imati veze s njima! Odlučila se na radikalan korak!

Autor: dnevno.ba

Proteklih smo tjedana mogli čitati o tome kako najstarije biološke dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, 14-godišnja Shiloh više ne želi više živjeti s majkom te kako ljeto planira provesti s ocem, a potom se u potpunosti preseliti kod njega. Angelina je navodno strašno stroga, dok Shiloh kao svaka tinejdžerica ne podnosi autoritet. K tome navodno ima bolji odnos s ocem, a i više ne može gledati svoju majku kako se bori s anoreksijom i psihičkim problemima.

Ipak, Shiloh se sada odlučila na potpuno drugačiju soluciju. Naime, ne želi više živjeti niti s ocem niti s majkom jer više nema snage izigravati odraslu osobu u njihovom odnosu i poticati ih da se pomire ili da bar na miran način donose odluke koje se tiču sve njihove djece. K tome joj je dosta života pod svjetlima reflektora te žudi za mirnim i normalnim životom u manjem gradu.  14- godišnjakinja je stoga odlučila živjeti s djedom i bakom, odnosno Bradovim roditeljima koji žive u Springfieldu u državi Missouri, a koji su poznati kao dobri ljudi i kršćani.

Angelina je navodno protiv ovoga, dok Brad smatra da bi Shiloh ovakvo iskustvo bilo korisno, ako ne na način da se u potpunosti preseli kod djeda i bake, onda bar u varijanti da ondje provede ljeto. Shiloh bi u Springfieldu vodila sasvim normalan život, daleko od paparazza i još bi se mogla družiti s rođacima koji sigurno jedva čekaju da ju bolje upoznaju.

U svakom slučaju Shiloh bi mogla imati nezaboravno ljeto jer bi navodno, osim kod rodbine, trebala ići na putovanje s roditeljima i braćom i sestrama. Naime, portal posvećen raskrinkavanju tračeva o slavnim osobama Gossip Cop tvrdi da Brad i Angelina zapravo uopće nisu u tako lošim odnosima te da se stvarno trude ostati prijatelji pa tako ovo ljeto planiraju obiteljsko putovanje sa svom djecom. Naravno ovo ne bi bilo nikakvo romantično putovanje, nego pokušaj da svoju djecu učine sretnijom, no sigurni smo da će oni koji i dalje navijaju za to da se Brad i Angelina pomire, nakon ove vijesti zaključiti da je slavni par možda ipak na putu da jednog dana bude opet zajedno. Uostalom, nije da se bez razloga razvode već četiri godine. Očito su među njima još uvijek prisutne snažne emocije, da ne spominjemo da će ih djeca zauvijek vezati.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});