fbpx

Dok se Brad Pitt ljubaka s Nicole, ispostavilo se da je ljepotica udana! Njezin suprug se osvetio, a i Angelina je reagirala!

Autor: dnevno.ba

Nedavno ste mogli čitati kako je mlađahna njemačka manekenka Nicole Poturalski samo paravan za vezu između Brada Pitta i Jennifer Aniston i da je Alia Shawkat, glumica i umjetnica s kojom su Brada često viđali prije Nicole, trudna, ali da je u biti surogat majka za dijete koje Brad planira odgajati s Jennifer Aniston. Naime, kako je Alia iznimno dobra prijateljica Bradu, a Jennifer je oduvijek htjela imati dijete s Bradom, Alia je prihvatila ponudu da bude surogat majka.

No, sada su pak svi uvjereni da je sve gore navedeno samo trač i da Brad uistinu jest s Nicole, pogotovo nakon što ju je odveo u dvorac na imanju Chateau Miraval koje se nalazi na jugu Francuske, gdje su uhvaćeni kako se strastveno ljube. Brada navodno nije briga što  Angelina Jolie misli o tome iako se radi o  dvoracu u kojem su se Brad i Angelina vjenčali  2014. godine. Da stvar bude bolja, polovica ovog dvorca je i dalje  u Angelininom vlasništu, a Brad je k tome duplo mlađu Nicole odveo u ovaj romantični dvorac točno u periodu kada bi Angelina i Brad proslavili šestu godišnjicu braka da se nisu razveli prije četiri godine. Dapače, Brad se tako želi osvetiti Angelini i dovesti ju do sloma živaca. Naime, premda su postigli kakav – takav nivo solidarnosti i razumijevanja tijekom brakorazvodne parnice koju vode, Brad je poludio kada je čuo da se Angelina seli s djecom u Europu jer je to ideja kojoj se uvijek protivio.

K tome su se Brad i Nicole ljubili  u zrakoplovnoj luci u Parizu prije nego što su se privatnim zrakoplovom zaputili u spomenuti dvorac. Ali tu sapunici nije kraj. Naime, u jeku natpisa da se Brad i Nicole strastveno ljube po zrakoplovnim lukama i dvorcima, saznalo se kako je Nicole u braku u kojem je dobila i sina. Njezin bogati  suprug, poduzetnik, 68-godišnji Ronald Mary inače posjeduje lanac restorana i upravo u jednom od tih restorana su se Nicole i Brad upoznali, ali Ronaldu veza između Nicole i Brada ne smeta jer su u otvorenom braku. Doduše, smeta mu to što ga je osramotila pred cijelim svijetom jer mu je lagala, odnosno rekla mu je  da ne ide na odmor s Bradom, već s prijateljicama, a na kraju su ih paparazzi uhvatili kako se ljube. Zbog toga je Nicole blokirao sve kartice te joj je rekao da više ne može u stan koji joj je kupio, dok Brada više ne želi vidjeti u nekom od svojih restorana.

Angelina pak navodno nema ništa protiv toga da su Nicole i Brad u vezi, ali ju je zaboljelo to što ju je odveo u njihov dvorac i to na dan nesuđene godišnjice braka. Smatra to ‘udarcem ispod pojasa’ koji će svakako samo doliti ulje na vatru njihovoj toksičnoj brakorazvodnoj parnici.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI